Γιατί ο Αδαμαντίδης αφήνει στο δρόμο λίγο πριν τα Χριστούγεννα όλους τους συναδέλφους του;

Τι συνέβη;

Γιατί ο Αδαμαντίδης αφήνει στο δρόμο λίγο πριν τα Χριστούγεννα όλους τους συναδέλφους του;

Τέλος ο Θέμης Αδαμαντίδης από το North live stage;

Γιατί έφυγε ο τραγουδιστής; Διαβάστε παρακάτω...

Εδώ στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog πρώτοι σας είχαμε γράψει όλο το παρασκήνιο!

Ως αντιεπαγγελματική και μόνον θα μπορούσε να κριθεί η συμπεριφορά του Θέμη Αδαμαντίδη ο οποίος μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από το νυχτερινό μαγαζί των βορείων προαστείων North live stage αφήνοντας σύξυλους τους συναδέρφους του Πάνο Καλίδη και Ελένη Χατζίδου αλλά και τον επιχειρηματία Νίκο Σπυρίδωνα.

Δείτε ακόμη: Open: Μεταγραφή βόμβα! Ποιος φεύγει και ποια έρχεται;

Πίσω βέβαια από αυτή την απαράδεκτη κατά τα άλλα αντίδραση του καλλιτέχνη λέγεται ότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες δέχτηκε πρόταση από άλλον επιχειρηματία για να ξεκινήσει σε άλλο μαγαζί και έτσι χωρίς να ενημερώσει κανέναν μάζεψε τα πράγματά του και αποχώρησε αφήνοντας εμβρόντητο τον επιχειρηματία που μέχρι πρότινος τον στήριζε. (Δείτε εδώ αναλυτικά)

To επιτυχημένο σχήμα του North live stage συνεχίζει κανονικά με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες την λειτουργία του κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Δείτε ακόμη: Υπάτιος Πατμάνογλου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν με την νέα σύντροφο του!

Τι ειπώθηκε σήμερα;

Σήμερα στην εκπομπή "Happy Day", της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ακούσαμε από την παρουσιάστρια να διαβάζει ένα μήνυμα στον αέρα της εκπομπής, λέγοντας: "Μιλάνε, δεν θα πω ποιος μου το λέει, με το "Fever" σε σχήμα με Κοκκίνου και Νίνο, όμως είναι όλα στον αέρα"

Δείτε το video: