Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πασίγνωστος Έλληνας celebrity: "Η τελευταία μου ατασθαλία μου κόστισε 500.000 ευρώ!"

Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι!

Πασίγνωστος Έλληνας celebrity:
News 17.11.2018 11:55

Ο Βασίλειος Κωστέτσος είναι ένας από τους σχεδιαστές μόδας που μεσουράνησαν τη δεκαετία μας.
Έχει συνεργαστεί με μοντέλα τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος σε συνέντευξή του στο "Down Town" Κύπρου μίλησε για τη δουλειά του και αποκάλυψε πως ένα πρότζεκτ που έκανε στη Νέα Υόρκη του κόστισε 500.000 ευρώ.Διαβάστε παρακάτω...Δείτε ακόμη: Νίκος Μουτσινάς: 'Ολη η αλήθεια για τον Ant1 και τη συνεργασία του με τον Αρναούτογλου!

- Πόσο έχουν μειωθεί τα κέρδη και οι απολαβές σου, σε σχέση με το παρελθόν;
Καμία σχέση πια, έχουν αλλάξει όλα τελείως – ειδικά η τιμή της πώλησης, έχει πέσει γύρω στο 80%. Από την πλευρά μου, με τη βοήθεια της αδελφής μου, της Πολυξένης, ασχολούμαι με την υψηλή ραπτική και με μοναδικά κομμάτια. Οι τιμές άλλαξαν, έπεσαν, όχι όμως η δουλειά και η ποιότητα των υφασμάτων μου. Ναι, μπορώ να λειτουργήσω με πιο φθηνά υφάσματα, αλλά δεν το κάνω! Δεν ρίχνω την ποιότητά μου, δεν κοροϊδεύω τον καταναλωτή. Η μόδα για μένα είναι δημιουργία. Προτιμώ να έχω πια ελάχιστο κέρδος, αλλά να μη ρίχνω την ποιότητά μου.

Δείτε ακόμη: Τατιάνα Στεφανίδου: Την κέρασαν φαρμάκι χωρίς λύπηση!

- Επειδή έζησες τη «χρυσή εποχή», προ κρίσης, κράτησες χρήματα;
Όχι, τίποτα. Τα έριξα όλα στη δουλειά μου και η τελευταία μου «ατασθαλία» ήταν η Νέα Υόρκη. Το «New York Fashion Week», το 2008, μου στοίχισε πάνω από 500.000 ευρώ.

Δείτε ακόμη: Τατιάνα Στεφανίδου: Έκανε την πιο σικ εμφάνιση με το must χρώμα της χρονιάς!

- Μιλάς για μια οικονομική καταστροφή!
Ναι, διότι τότε ήμασταν στο μεταίχμιο. Κανείς δεν φανταζόταν το τι θα έρθει με την κρίση, από το 2011 και μετά. Εκεί μου κόπηκαν τα φτερά, διότι γινόμουν γνωστός στη Νέα Υόρκη και πολλοί στιλίστες με μάθαιναν και ζητούσαν κομμάτια μου για την Kelly Rowland, για το κόκκινο χαλί κλπ. Κι επάνω που γινόμουν ευρύτερα γνωστός, ήρθε η κρίση και με έκανε να μην μπορώ να συνεχίσω. Αν έμενα στο Los Angeles, θα έπρεπε να κλείσω τα μαγαζιά μου στην Αθήνα. Δεν το έκανα, όμως, γύρισα στη χώρα μου και βίωσα την κρίση. Θα μου πεις ότι είμαι λίγο «μαζόχας». Οκ, είμαι λίγο! Έχασα πολλά λεφτά τότε, αλλά δεν έμεινα άφραγκος, γιατί η μητέρα μου και η αδελφή μου φρόντισαν να καλύπτουν άλλα κομμάτια που, εγώ ως τρελοδημιουργός, δεν μπορούσα.

Share