Κατερίνα Γερονικολού: "Την επόμενη μέρα με κέρασα για πρώτη φορά ένα λαχταριστό προφιτερόλ... "

Η συνάντηση που συγκίνησε την Κατερίνα Γερονικολού!

Κατερίνα Γερονικολού:

Αυστηρή κριτική δέχθηκε η Κατερίνα Γερονικολού η οποία υποδύεται την "¨Λίζα Πετροβασίλη".

Έναν ρόλο που είχε υποδυθεί η εθνική μας σταρ, η αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα κιλά είναι 8 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της!

Η πρεμιέρα της παράστασης έγινε, και η Κατερίνα Γερονικολού διέψευσε όσους είχαν... "προβλέψει" ότι η Κατερίνα Γερονικού δεν θα μπορούσε να αποδώσει τον ρόλο.

Στην πρεμιέρα της παράστασης "Χτυποκάρδια στο θρανίο" βρέθηκε και ο Γιώργος Κωνσταντίνου! Ο μοναδικός ηθοποιός είχε υποδυθεί τον ρόλο του καθηγητή που θα έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στην Λίζα Πετροβασίλη στην ταινία χαρίζοντας μας μοναδικές σκηνές όπως εκείνη που περιγράφει με λαχτάρα το προφιτερόλ που δεν ήξερε να το πει αλλά ήθελε να το γευτεί!

Δείτε ακόμη: Γρηγόρης Αρναούτογλου: Μετράει αντίστροφα ο παρουσιαστής! Πότε βγαίνει στον "αέρα" το "The 2night show";

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, στο τέλος της παράστασης πόζαρε στο πλευρό της Κατερίνας Γερονικολού και η γλυκιά ηθοποιός δεν μπορούσε να μην μοιραστεί το στιγμιότυπο μέσω Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε ακόμη: Αλίκη Βουγιουκλάκη: "Έχω γίνει ρεζίλι, γιατί οι εφημερίδες γράφουν ότι είμαι στείρα..."

"Οι επίσημες πρεμιέρες ποτέ δεν ήταν το καλύτερο μου. Με αγχώνουν και μου κλέβουν από αυθορμητισμό και σπιρτάδα. Στην επίσημη μας όμως γνώρισα και μίλησα έστω και για λίγο με έναν από τους πρωταγωνιστές της θρυλικής ταινίας που έγραψε ιστορία. Και γέμισα ζωντάνια. Και περισσότερο κέφι! Και την επόμενη μέρα με κέρασα για πρώτη φορά ένα λαχταριστό προφιτερόλ... #xtypokardia_sto_thranio #profiterol #giwrgoskwnstantinou #euxaristoume #giaol" έγραψε στην λεζάντα που συνόδευσε την φωτογραφία

Δείτε την φωτογραφία: