Απίστευτο! Η Έλενα Χριστοπούλου αξιολογεί και απαξιώνει Μενεγάκη, Σκορδά, Τσιμτσιλή!

Κι όμως το έκανε!

Απίστευτο! Η Έλενα Χριστοπούλου αξιολογεί και απαξιώνει Μενεγάκη, Σκορδά, Τσιμτσιλή!

Ποια ακριβώς είναι η Έλενα Χριστόπουλου;

Εμείς στα μέσα ενημέρωσης, την γνωρίσαμε ως τη γυναίκα του Πάνου Καλλίτση, που απασχόλησε με την περίεργη ιστορία των πυροβολισμών έξω απ’ το σπίτι τους! Διαβάστε παρακάτω...

Το να σε πυροβολούν έξω από το σπίτι σου μαζί με τον άντρα σου και να γλιτώνεις το θάνατο παρατρίχα ούτε απλό είναι, ούτε τυχαίο!

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό: Ο Πέτρος Φιλιππίδης σε τραγική κατάσταση! Του βγάζουν...

Πάντως η αλήθεια είναι ότι την Έλενα Χριστόπουλου από εκεί τι μάθαμε! Τώρα πως γίνεται μια γυναίκα που έγινε γνωστή από ένα τέτοιο περιστατικό να φτάνει στο επίπεδο να κρίνει παρουσιάστριες που έχουν στην πλάτη τους 30 χρόνια επαγγελματικής ζωής, αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί μόνο στη χώρα μας, στην Ελλάδα!

Είναι αυτό που λέμε καβαλάμε καλάμι! Η κοπέλα μπήκε στο "Greece next top model" και εκμεταλλευόμενη την εικόνα της και παίζοντας ένα παιχνίδι δήθεν της «σκληρής» καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ως εδώ καλά παίζει ωραία το παιχνίδι, αλλά σήμερα στο "Gala", ξεπέρασε τα όρια και έφτασε να κρίνει ακόμα και Ελληνίδες παρουσιάστριες με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό τους. Μάλιστα η ατάκα «έχουμε αυτές που μας αντιπροσωπεύουν» είναι εξαιρετικά προσβλητική!

Δείτε ακόμη: Τάκης Ζαχαράτος: Η συμβουλή από την Μοσχολιού που του άλλαξε την ζωή!

«Έχουμε τις παρουσιάστριες που μας αντιπροσωπεύουν, γιατί αλλιώς δεν θα υπήρχαν. Αυτές βλέπουμε. Σε αυτές κάνουμε backup,αυτά που λένε ανακυκλώνουμε, αντιγράφουμε το στιλ. Τι φοράει η Ελένη, πως είναι τα μαλλιά της Φαίης, πως έχασε τα κιλά η Σταματίνα μετά από τρία παιδιά. Δε βλέπω να μιλάμε για κάτι άλλο!».