Νάντια Μπουλέ: Οι δηλώσεις που ανάβουν φωτιές για τη κόντρα με το Λιάγκα! Πως ξεκίνησε η ιστορία;

Η ιστορία μιας κόντρας που κρατάει χρόνια!

Νάντια Μπουλέ: Οι δηλώσεις που ανάβουν φωτιές για τη κόντρα με το Λιάγκα! Πως ξεκίνησε η ιστορία;

Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού ήταν η Νάντια Μπουλέ και η όμορφη ξανθιά παρουσιάστρια μίλησε για όλους και για όλα.

Εκτός από τα προσωπικά της, τα επαγγελματικά της και τον Γιώργο Λιάγκα, η Νάντια Μπουλέ αναφέρθηκε και στον "πόλεμο" που δεχόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: GNTM: Η αποκάλυψη από την Ιωάννα Μπέλλα για το παιχνίδι που θα συζητηθεί!

"Κάποια στιγμή μου είχε πει ένας δημοσιογράφος από το Star «Σου ζητώ συγγνώμη για την περίοδο που ήμουν σε εκείνη την εκπομπή γιατί όταν έπεφτε το όνομά σου στο τραπέζι μου είχαν πει να σε κατακεραυνώνω" αποκάλυψε η Νάντια Μπουλέ στην Ναταλία Γερμανού.

Η συζήτηση όμως πήγε και στον Γιώργο Λιάγκα: "Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Δεν υπάρχουν σχέσεις καθόλου για να είμαστε μια χαρά, για να είμαστε ήρεμοι. Συνήθως δεν απαντάω, αλλά όταν υπάρχει μια εμμονή, θεωρώ ότι πρέπει να βάλω κι ένα όριο. Τότε γι’ αυτό είχα απαντήσει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Απαντώντας σε τέτοιου είδους ανθρώπους σταματάει και το πρόβλημα. Μην το συνεχίσουμε αυτό… δεν… δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτό" είπε η Νάντια Μπουλέ.

Δείτε ακόμη: Ποιος τραγουδιστής ρίχνει βόμβες για Αργυρό, Ρέμο και Χατζηγιάννη! Ποιος αντιγράφει ποιον...

H αρχή της κόντρας

Και μπορεί οι δηλώσεις της Νάντιας να ήταν το hot θέμα του Σαββατοκύριακου, όμως η κόντρα τους έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια!

Ο γνωστός παρουσιαστής είχε δηλώσει παλιότερα ξεκινώντας μια κόντρα

«Είναι κατάντια να παίζεις σε μιούζικαλ με την Μπουλέ».

Η ίδια τότε είχε απαντήσει

«Με τον Γιώργο Λιάγκα δεν είχαμε και ούτε έχουμε σχέσεις. Δεν γνωριζόμαστε για να υπάρχει κάτι μεταξύ μας. Πρέπει να έχουμε βρεθεί μόνο μία φορά σε μια εκδήλωση χωρίς καν να μιλήσουμε. Νομίζω πως όλο αυτό είναι από τη δική του μεριά και μόνο. Εξάλλου δεν έχει κάνει απαξιωτικά σχόλια μόνο για μένα. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει στηρίξει την καριέρα του στο να προσβάλλει τους άλλους ανθρώπους. Οπότε, αυτό που κάνει σε μένα δεν είναι κάτι ξεχωριστό, αλλά μέσα στο πλαίσιο της λογικής και της αισθητικής του». Όπως καταλαβαίνετε... κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια!