Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Στο δικαστήριο ο Γιάννης Πλούταρχος! Το παρασκήνιο και η απόφαση!

Tι συνέβη;

Στο δικαστήριο ο Γιάννης Πλούταρχος! Το παρασκήνιο και η απόφαση!
News 19.11.2018 10:29

Σε ρύθμιση των υπέρογκων χρεών του έχει προχωρήσει ο Γιάννης Πλούταρχος. Ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθήνας, ο γνωστός τραγουδιστής, που κατηγορείται για χρέη προς το Δημόσιο, υποστήριξε μέσω της συνηγόρου του, ότι αποπληρώνει κανονικά τις οφειλές του.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, ο Γιάννης Πλούταρχος είχε αρχικά καταβάλει το συνολικό το ποσό των 60.000 ευρώ από τα 120.000 ευρώ, ωστόσο έχασε τη ρύθμιση. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: GNTM: Η αποκάλυψη από την Ιωάννα Μπέλλα για το παιχνίδι που θα συζητηθεί!

Τελικά, όπως αναφέρθηκε στο ακροατήριο, κατόρθωσε να προχωρήσει από τα τέλη Οκτώβρη σε νέα, αφού έχει και άλλες οφειλές, και συνεχίζει να πληρώνει κανονικά τις οφειλές του, αφού έχει ήδη καταβάλει την πρώτη δόση.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το δικαστήριο αποφάσισε την αναστολή της ποινικής δίωξης σε βάρος του, δίνοντάς ρητή δικάσιμο για να ελέγξουν την πορεία της υπόθεσης.

Δείτε ακόμη: Έλενα Χριστοπούλου: Το «μαργαριτάρι» που πέταξε η αυστηρή του GNTM! Δεν θα το πιστεύετε!

Στον Γιάννη Πλούταρχο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ το 2013 επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους περίπου 7 εκατομμυρίων ευρώ. Ο τραγουδιστής προσέφυγε σε όλα τα αρμόδια όργανα προκειμένου να βρει το δίκιο του, αναφέρει το dikastiko.gr

Share