"Φόρτωσε" ο Αναστασόπουλος! Γιατί αγριέψε ο αγαπημένος της Κατερίνας Καινούργιου;

Τι συνέβη με τον Νάσο Αναστασόπουλο;

Δύσκολο το ξεκίνημα της τηλεοπτικής σεζόν για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς εκ των πραγμάτων δεν βλέπει την ανταπόκριση που ίσως να περίμενε στην πρωινή εκπομπή της στο Open "Ευτυχείτε".

Τα νούμερα είναι εμφανώς χαμηλότερα σε σχέση με πέρσι, αν και αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες δύο χρονιές ούτως ή άλλως έπαιρνε τα πάνω της στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Ξαφνικό ταξίδι στην Άνδρο μόνο με τον γιο της Άγγελο! Τι συνέβη και πήγε άρον-άρον στο νησί η παρουσιάστρια;

Φέτος ο ανταγωνισμός είναι ενισχυμένος, ενώ παράλληλα το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται να μην έχει συνηθίσει ακόμα την αλλαγή στην ώρα και στο πρόγραμμα του καναλιού της, κάτι που, όπως είναι λογικό, έχει προκαλέσει κατάθλιψη στην παρουσιάστρια.

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Όλη αλήθεια για τις πλαστικές επεμβάσεις! Πόσες έχει κάνει τελικά;

Ωστόσο, τα ξεχνάει όλα στο πλευρό του αγαπημένου της Νάσου Αναστασόπουλου, με τον οποίο τους συναντήσαμε το περασμένο Σάββατο κατ’ αποκλειστικότητα στο Ύτον να διασκεδάζουν υπό τους ήχους του Νίκου Βέρτη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

"Τη στηρίζει σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και φροντίζει να περνάει κι εκείνος ώρες μαζί της, όποτε του το επιτρέπουν τα ταξίδια του ανάμεσα σε Ελλάδα και Λονδίνο", μας μεταφέρουν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι περιγράφοντας την καθημερινότητά τους το τελευταίο διάστημα.

Δείτε ακόμη: Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Ο άντρας μου με παντρεύτηκε γιατί κάνω καλές πίτες»

Ενώ λοιπόν οι καθημερινές της Κατερίνας Καινούργιου έχουν άγχος, νεύρα και ξύπνημα από τα χαράματα για τις ανάγκες της εκπομπής της, τα Σαββατοκύριακα φροντίζει να ηρεμεί με τον σύντροφό της και να διασκεδάζει μαζί του.

Ο φωτογραφικός φακός τους έχει "τσακώσει" αρκετές φορές μαζί όμως αυτή τη φορά ο Νάσος Αναστασόπουλος φάνηκε πως εκνευρίστηκε!

Δείτε ακόμη: Τους τσάκισε όλους ο Γιώργος Παπαδάκης! Τα νούμερα που έφεραν πανηγύρια στον ΑΝΤ1!

Ο αγαπημένος της Κατερίνας Καινούργιου φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από την παρουσία των paparazzi στο Ύτον και δεν το έκρυψε, δείχνοντάς τους χαρακτηριστικά στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια βέβαια ανέλαβε να τον καθησυχάσει όπως μόνο εκείνη ξέρει με επιτυχία, αφού συνέχισαν να αφιερώνουν επιτυχίες ο ένας στον άλλον μέχρι το πρωί...

Δείτε τις φωτογραφίες:

PHOTO GALLERY