Ιωάννα Σιαμπάνη: "Δευτεράντζες αλαφροίσκιωτων τηλεπαιχνιδιών!" -Αδιανόητες ατάκες για την εμφάνιση της παίκτριας!

Η εμφάνιση που δίχασε κριτές και κοινό!

Ιωάννα Σιαμπάνη:

Το τι άκουσε αυτή η κοπέλα στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks 2 δεν λέγεται!

Η Ιωάννα Σιαμπάνη, προσπάθησε να κάνει ένα total red look αλλά δεν ενθουσίασε τους κριτές και δίχασε τους τηλεθεατές. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας Σαρρή μετά την αποχώρηση!

Μάλιστα ο Στέλιος Κουδουνάρης, δεν άντεξε κάποια στιγμή με τον αντίλογο που του έκανε η Ιωάννα Σαρρή και προσπαθούσε να υπερασπιστεί το ντύσιμο της που σηκώθηκε και της έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία!

Δείτε ακόμη: Γιάννης Τσιμιτσέλης σε ρέστα! Το επικό μήνυμα στα social media για... τη μαμά του!

Η Ιωάννα Σιαμπάνη, πιστή στο ραντεβού της με τους διαδικτυακούς της φίλους, στο τέλος του επεισοδίου του My Style Rocks 2, "ανέβασε" στον λογαριασμό της στο Instagram την εμφάνιση της.

Δείτε ακόμη: Έλα στη θέση μου: Ο Βλάσης συναντά τη Φαίη στο νεκροταφείο!

Ξέσπασε πόλεμος κάτω από την φωτογραφία της, με τους διαδικτυακούς της φίλους να διχάζονται. Οι μισοί υπερασπίστηκαν την νεαρή παίκτρια ενώ οι άλλοι μισοί την... έκραζαν.

"πρώτον:δεν ήξερα οτι πρέπει να επιδεικνύω πνεωματώδη ανωτερότητα όταν μιλάω σε δευτεράντζες αλαφροίσκιωτων τηλεπαιχνιδιών.Και να το έκανα,δεν πιστεύω οτι θα το καταλάβαιναν..και δεύτερον:δεν φταίω εγώ που ντύθηκε σαν τον Θρυλέοντα.Μέχρι κι αυτόν αντέγραψε,φαντάσου.." και "Έλεος να λέτε συνέχεια για αντιγραφές.. έχετε καταντήσει αηδία..όπου κι αν ψάξεις μπορείς να βρεις κάτι στο περίπου αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αντιγραφή... ήθελα να ξερα όλοι εσείς που ψάχνετε μανιωδώς να βρείτε και καλά "αντιγραφές"τόσο αργοσχολοι είστε;;άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε;..κούκλα είσαι κοπέλα μου αστούς να λένε και να τους πληρώνεις αναλόγως μην χαριζεσαι σε κανέναν​." ήταν μόνο μερικές από τις ατάκες που γράφτηκαν κάτω από τη φωτογραφία της.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Siampani ® (@ioanna__siampani) στις