Ραμόνα Βλαντή: Η κόντρα της με πρόσωπο της τηλεόρασης και το δικαστήριο! (Βίντεο)

Έσπασε την σιωπή της και τα όσα είπε θα συζητηθούν!

Ραμόνα Βλαντή: Η κόντρα της με πρόσωπο της τηλεόρασης και το δικαστήριο! (Βίντεο)

Η Ραμόνα Βλαντή ήταν καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και μίλησε για πρώτη φορά για τη δικαστική της κόντρα με πρόσωπο της τηλεόρασης!


Η Ραμόνα δε μίλησε με ονόματα αλλά τόνισε πως δέχτηκε ρατσισμό και η λύση θα έρθει στη δικαστική αίθουσα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βόμβα στο Nomads 2! Ποιοι παίκτες πιάστηκαν σε καυτές σκηνές;

Η νικήτρια του πρώτου My Style Rocks είπε: «Υπάρχει ένα περιστατικό! Απαιτώ από την τηλεόραση, που είναι κάτι δημόσιο, το βλέπουν παιδιά, είναι η φωνή του λαού για μένα, και όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο και είσαι στο γυαλί πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ τι λες. Δεν μπορείς να μιλήσεις ρατσιστικά, δεν μπορείς να προσβάλεις κόσμο, δεν μπορείς να μιλάς για τα κιλά, δεν μπορείς να μιλήσεις για πολλά πράγματα που μπορούν να προσβάλουν τον άλλο. Πρέπει να σκέφτεσαι και τις οικογένειες από πίσω, πρέπει να σκέφτεσαι διάφορα.»!

Δείτε ακόμη: Σία Κοσιώνη: Άνοιξε το σπίτι της και πάθαμε πλάκα! Ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο!

Και πρόσθεσε: « Τόσα χρόνια που είμαι στην Ελλάδα, 12-13 χρόνια, δεν έχω νιώσει ποτέ ρατσισμό. Έχω δεχτεί μέσα από την τηλεόραση και αυτό είναι κάτι που με στεναχώρησε πάρα πολύ. Είναι κρίμα γιατί είμαστε στο 2018 και πρέπει να δώσουμε πολύ ωραία μηνύματα. Δεν θα ήθελα να πω όνομα, νομίζω το ξέρει ο κόσμος και αυτό θα λυθεί στα δικαστήρια. Ήταν πολύ στενάχωρο αυτό»! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Τεράστια ανατροπή στο Mega! Από πού εκπέμπει ακόμα το κανάλι;