Νέα κόντρα στην Ελληνική showbiz! Η «Μαριχουάνα» έφερε διχόνοια!

Τι συμβαίνει;

Νέα κόντρα στην Ελληνική showbiz! Η «Μαριχουάνα» έφερε διχόνοια!

Όπως φαίνεται η παράσταση «Μαριχουάνα stop» έφερε την διχόνοια!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και αναφέρθηκε στην θεατρική παράσταση στην οποία και πρωταγωνιστεί. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Νικολέττα Ράλλη: Δεν μπορεί στιγμή μακριά από τον Μαυρίδη! Ταξίδι-αστραπή για την όμορφη παρουσιάστρια! (βίντεο)

Η ηθοποιός - παρουσιάστρια μάλιστα απάντησε στην Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου για το σχόλιο που είχε κάνει για την επιλογή της πρώτης να υποδυθεί τον ρόλο της μητέρας της, Ζωής Λάσκαρη.

Άκουσα ότι κάτι έχει συμβεί με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Δεν έχει γίνει τίποτα με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Όταν ανακοινώθηκε το όνομα μου, είπε ότι θα προτιμούσε μια άλλη κοπέλα γι’αυτόν τον ρόλο.

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: «Αν πήγαινα πίσω το χρόνο θα προτιμούσα να...» - Η αποκάλυψη για το λάθος που έγινε πριν το γάμο!

Σε ενδιαφέρει η άποψη της;

Σέβομαι την άποψη της. Οποιαδήποτε άποψη σέβομαι. Από την άλλη ,ας έρθει η Μαρία Ελένη να δει την παράσταση και να αποφασίσει αν η επιλογή του σκηνοθέτη Γιώργου Βάλαρη ήταν σωστή, γιατί αυτός μου έκανε την πρόταση.

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Έγινε έξαλλος ο Αργυρόπουλος με την παίκτρια! - "Δεν δικαιολογώ τον βαθμό μου! Ο επόμενος!" (βίντεο)

Σε ενδιαφέρει πραγματικά η γνώμη της Μαρίας Ελένης;

Επειδή είναι η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, που πρώτη έπαιξε αυτόν τον ρόλο, σαφέστατα και θα την ακούσω. Αλλά όχι μόνο για έμενα, αλλά και για την παράσταση συνολικά. Τώρα, τη γνώμη που θα υπολογίσω πραγματικά είναι η γνώμη των ανθρώπων που εμπιστεύομαι και ξέρω πως ότι μου πουν θα μου το πουν για το καλό μου , ακόμα κι αν είναι αρνητικό. Και φυσικά, πάνω απ’όλα είναι η γνώμη των θεατών, σε αυτούς θέλω να αρέσει η παράσταση.