H Σίσσυ Χρηστίδου καρφώνει τον Παπανώτα για τις δηλώσεις του! «Μου θύμισε την εποχή που έχασα το μωρό μου...»

Τον κάρφωσε... κανονικότατα!

H Σίσσυ Χρηστίδου καρφώνει τον Παπανώτα για τις δηλώσεις του! «Μου θύμισε την εποχή που έχασα το μωρό μου...»

Ύστερα από το περιστατικό που συνέβη στον αέρα της εκπομπής Happy Day, ο μόνος άνθρωπος που επικοινώνησε με τη Σίσσυ Χρηστίδου ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


Η μόνη που είχε το θάρρος της γνώμης της και μου τηλεφώνησε ήταν η Σταματίνα, η οποία και μου ζήτησε “συγγνώμη”. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Απίστευτη κατρακύλα για το Nomads! Δεν φαντάζεστε ποιο πρόγραμμα το πέρασε σε τηλεθέαση!


Μάλιστα της εξήγησα πως δεν υπάρχει λόγος να ζητήσει “συγγνώμη” από μένα, αλλά από τον κόσμο, κάτι που προς τιμήν της έκανε την επόμενη μέρα. Όσον αφορά τον Δημήτρη Παπανώτα, δεν νομίζω ότι θα ήταν δίκαιο να σταθούμε μόνο σε αυτόν, αφού δεν ήταν μόνος στο συγκεκριμένο σχολιασμό αλλά με ακόμα δύο δημοσιογράφους άλλα και όλους όσοι ήταν εκεί και χασκογελούσαν ή δεν αντέδρασαν.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Η Τσιμτσιλή πέρασε τη Σκορδά! Πανηγύρια στον Alpha, συναγερμός στον ΑΝΤ1!


Απλά εκείνος επέλεξε να το συνεχίσει και να το τραβήξει. Στη συνέχεια, όσον αφορά τον Δημήτρη, προχωρήσαμε στέλνοντας το εξώδικο, γι’ αυτό και μας ζητήθηκε από το δικηγόρο μας να μην τοποθετηθούμε ξανά δημόσια για όσα είπε.

Δείτε ακόμη: Η Μπεκατώρου έκανε την ανατροπή! Με πόσες μονάδες πέρασε το Φερεντίνο;

Θέλοντας να κλείσω το θέμα εδώ, σκέφτομαι αν όλα αυτά που προέκυψαν από το πουθενά την επηρέασαν. «Μαρίνο, ο κόσμος ξέρει και το κατάλαβα από την πρώτη μέρα που βγήκα από το σπίτι. Όλο αυτό το θετικό ρεύμα και η αγάπη που ένιωσα από τους ανθρώπους που ήρθαν να μου μιλήσουν μου θύμισε την εποχή που έχασα το μωρό μου, πριν από δυο χρόνια», λέει στο People.