Λευτέρης Πετρούνιας: Η αποκάλυψη για τις δύσκολες ώρες που πέρασε! - «Φτάσαμε στο σημείο να...»

Όσα αποκάλυψε!

Λευτέρης Πετρούνιας: Η αποκάλυψη για τις δύσκολες ώρες που πέρασε! - «Φτάσαμε στο σημείο να...»

Τρεις εβδομάδες μετά το χειρουργείο, ο Λευτέρης Πετρούνιας, ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για τις δυσκολίες που πέρασε...

"Την ημέρα του Προκριματικού έκλαιγα από τον πόνο και φτάσαμε στο σημείο να συζητάμε το ενδεχόμενο του να αποσυρθώ μισή ώρα πριν αγωνιστώ", εξομολογείται ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θα εκπροσωπήσει η Τάμτα την Κύπρο στην Eurovision; Όλη η αλήθεια!

"Την ημέρα του Προκριματικού έφτασα σε ένα σημείο να μην μπορώ να αγωνιστώ, να κλαίω από τον πόνο και να συζητάμε το ενδεχόμενο του να αποσυρθώ μισή ώρα πριν αγωνιστώ. Το 70% όλης της προσπάθειας που κάνω είναι για τους Έλληνες και για όλο αυτό που εισπράττω.

Δείτε ακόμη: Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η αποκάλυψη για το πρωινό του ΑΝΤ1 και η ατάκα κόλαφος στην Χρηστίδου!

Ο γιατρός μου είπε ότι μπορώ να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο και ότι δεν υπήρχε κίνδυνος σοβαρότερου τραυματισμού. Τώρα, όλα είναι στο χέρι το δικό μου και των φυσικοθεραπευτών μου για το πόσο γρήγορα θα μπω.

Δείτε ακόμη: Το Your Face Sounds Familiar έρχεται με μεγάλες αλλαγές! Τι θα δούμε;

Είμαι ήδη στην τρίτη εβδομάδα και προχωράω πολύ γρήγορα. Εφόσον γίνει καλά ο ώμος μου, θα πετάω, δεν θα πατάω. Θεωρώ πως τα καλύτερα έρχονται. Να πάμε όλοι μαζί πίσω στο Τόκυο και να φέρουμε πίσω όλοι μαζί το χρυσό μετάλλιο".

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: athensmagazine.gr