Χαμός στο The Voice! Η κίνηση ματ του ΣΚΑΙ που θα εκτοξεύσει την τηλεθέαση!

Μπαίνουν κορυφαίοι Έλληνες!

Χαμός στο The Voice! Η κίνηση ματ του ΣΚΑΙ που θα εκτοξεύσει την τηλεθέαση!

Τι δουλειά έχει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο «The voice»; Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγµα ξένων καναλιών και να βγάλει στον αέρα ένα έκτακτο επεισόδιο «The voice celebrity edition», το οποίο θα µεταδοθεί την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ήδη, σύμφωνα με τη Realnews, έχουν ξεκινήσει διερευνητικές συζητήσεις µε επώνυµους από όλους τους χώρους της δηµόσιας ζωής, αθλητές, παρουσιαστές, δηµοσιογράφους και άλλους.Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Στην υγειά μας ρε παιδιά: Το ντεκολτέ που γέμισε όλη την οθόνη! Κάγκελο ο Παπαδόπουλος!

Σύµφωνα µε πληροφορίες, στο πλαίσιο αυτό ο ΣΚΑΪ έκανε πρόταση στον παίκτη της Εθνικής Ελλάδος µπάσκετ, Θανάση Αντετοκούνµπο να λάβει µέρος στο celebrity επεισόδιο του «The voice», το οποίο θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό και η απάντηση σε πρώτη φάση από την πλευρά του καλαθοσφαιριστή είναι θετική.

Δείτε ακόμη: «Δεν είχα το παιδί μαζί μου στα γενέθλια μου» - Η ατάκα πασίγνωστης ηθοποιού που θα συζητηθεί!

Οι τέσσερις κριτές, Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης και Κωστής Μαραβέγιας, θα πάρουν θέση όπως ακριβώς γίνεται στην αρχική φάση των blind auditions µε γυρισµένες καρέκλες, ώστε να ακούσουν στα… τυφλά τους επώνυµους διαγωνιζόµενους, να κρίνουν τις φωνητικές τους ικανότητες και να τους… αναγνωρίσουν.

Δείτε ακόμη: Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι κόρη πασίγνωστου τραγουδιστή!

Οσο για το κανονικό «The voice», οδεύει προς τον τελικό, ο οποίος θα µεταδοθεί στον ΣΚΑΪ την Τετάρτη 19 ∆εκεµβρίου. Το «The voice celebrity edition» θα γυριστεί ξεχωριστά και θα µεταδοθεί πιθανότατα µετά τον τελικό, την περίοδο των γιορτών.