Ρούλα Ρέβη: Το απίστευτο περιστατικό με παρουσιάστρια! «Έχω ορκιστεί ότι ποτέ στη ζωή μου δεν θα την ξαναφωτογραφίσω»! (Βίντεο)

Τι συνέβη;

Ρούλα Ρέβη: Το απίστευτο περιστατικό με παρουσιάστρια! «Έχω ορκιστεί ότι ποτέ στη ζωή μου δεν θα την ξαναφωτογραφίσω»! (Βίντεο)

Στην «Φωλιά των κούκου» παραχώρησε συνέντευξη η Ρούλα Ρέβη.

Η γνωστή φωτογράφος μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα επαγγελματικά της και μέσα σε αυτά, τα «απρόοπτα» που της έχουν συμβεί. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: GNTM: Το δημόσιο άδειασμα της Μέγκι στην Μικαέλα και στην Εύη! Τι συμβαίνει με τις «κολλητές»; (Βίντεο)

«Μου έχουν ζητήσει να μικρύνω τα χείλη της Ελένης Μενεγάκη, ενώ η γυναίκα έχει μεγάλα αληθινά χείλη. Δηλαδή έλεος! Είπα όχι» δήλωσε για φωτογράφιση που είχε με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ συνέχισε αναφερόμενη σε παρουσιάστρια...

Δείτε ακόμη: Θλίψη: Έφυγε από την ζωή ο Μπερτολούτσι!

«Μου έχει τύχει να φωτογραφίζω κάποια γνωστή κι επειδή δεν ήταν σε καλή μέρα εκείνη και δεν της άρεσε ο εαυτός της -είχαμε κάνει μια πραγματικά υπέροχη φωτογράφιση- πήρε τον πελάτη στον οποίο την είχα προτείνει εγώ και του είπε «Δεν μου αρέσει η φωτογράφιση, θέλω να την πετάξεις και να πάρεις άλλους». Έχω ορκιστεί ότι ποτέ στη ζωή μου δεν θα την ξαναφωτογραφίσω τη συγκεκριμένη παρουσιάστρια».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: