Αθηνά Οικονομάκου: Έγινε ξανά... παιδί και το διασκέδασε με την ψυχή της! Δεν θα πιστεύετε τι έκανε η ηθοποιός στο Γύθειο!

Περνάει όμορφες στιγμές η Αθηνά Οικονομάκου στο Γύθειο!

Αθηνά Οικονομάκου: Έγινε ξανά... παιδί και το διασκέδασε με την ψυχή της! Δεν θα πιστεύετε τι έκανε η ηθοποιός στο Γύθειο!

Η Αθηνά Οικονομάκου τρέχει καθημερινά, ανάμεσα σε πολύωρα γυρίσματα, προωθεί την συλλογή της με κοσμήματα αλλά φροντίζει να ασχολείται και με την οικογένεια της.

Η όμορφη ηθοποιός μετά την γέννηση του γιου της Μάξιμου, επέστρεψε δυναμικά στα τηλεοπτικά δρώμενα και στην καθημερινή σειρά "Έλα στη Θέση μου". Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: "Κάγκελο" η Χατζηβασιλείου! "Είσαι το... πειραματόζωο του καναλιού;" (βίντεο)

Επίσης, καθημερινά η Αθηνά, ασχολείται με την προσωπική της συλλογή με κοσμήματα την οποία προωθεί και διαφημίζει η ίδια, αφού σαν σωστή επαγγελματίας θέλει να έχει έλεγχο των πάντων ειδικά σε κάτι που φέρει την υπογραφή της.

Δείτε ακόμη: Ατζούν Ιλιτζαλί: Έσκασε διαζύγιο-βόμβα ένα χρόνο μετά τον γάμο του! Όλα στραβά για τον Τούρκο παραγωγό του Survivor!

Εκτός όμως από επαγγελματίας η όμορφη Αθηνά είναι και μανούλα και σύζυγος! Ετσι λοιπόν, φροντίζει να μην βάζει σε δεύτερη μοίρα την οικογένεια της!

Η οικογένεια Μιχόπουλου, δεν χάνει ευκαιρία να ετοιμάζει βαλίτσες και να πραγματοποιεί εξορμήσεις, άλλοτε κοντινές και άλλοτε πιο μακριά.

Αυτή τη φορά η Αθηνά με τον σύζυγο της και τον μικρό Μάξιμο, βρέθηκαν στον τόπο καταγωγής της ηθοποιού, στο Γύθειο.

Δείτε ακόμη: Μαριχουάνα Stop: Η "Δέσποινα" του 1971 συναντά την "Δέσποινα" του 2018 και τα φλας αστράφτουν!

Η ηθοποιός μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους και μας έκανε να ζηλέψουμε!

Χαλαρή, απόλαυσε κάθε στιγμή και δεν παρέλειψε μάλιστα να κάνει μέχρι και ποδήλατο!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε το βίντεο: