Μαρία Μπακοδήμου: «Η εξάρτηση είναι αρρώστια...» - Η αποκάλυψη για τον Δημήτρη Αργυρόπουλο και την απεξάρτηση!

Τα τρυφερά λόγια!

Μαρία Μπακοδήμου: «Η εξάρτηση είναι αρρώστια...» - Η αποκάλυψη για τον Δημήτρη Αργυρόπουλο και την απεξάρτηση!

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε η Μαρία Μπακοδήμου για μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την επαγγελματική της πορεία, αλλά και για την προσωπική της ζωή. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Το επικό τρολάρισμα του Μουτσινά στην Καινούργιου! «Κάνω έκκληση σε όποιον έχει βρει τα μαλλιά της...»! (Βίντεο)

Η Μαρία Μπακοδήμου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγο της Δημήτρη Αργυρόπουλο και τι δυσκολίες που αντιμετώπισε στις οποίες τον στήριζε.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Η διαφωνία και ο διάλογος με το Μάκη - «Θα πλακωθούνε και θα χαλάσει η μέρα..»!

«Ήμασταν χωρισμένοι όταν πήρε την απόφαση και ήμουν πάρα πολύ κοντά του γιατί ξέρω ότι η εξάρτηση είναι αρρώστια. Είναι κάτι που χρειάζεται υποστήριξη και ο άνθρωπος που βασανίζεται και η οικογένεια που έχει ένα τέτοιο άτομο πρέπει να ζητήσει βοήθεια. Όσο ζούσα εγώ μαζί του δεν είχα εκτιμήσει ότι είναι σοβαρό το πρόβλημα. Αλλά όταν το αποφάσισε και μου το είπε, νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο δώρο που έκανε στον εαυτό του. Είναι και καλύτερος μπαμπάς τώρα.

Δείτε ακόμη: Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στο κέντρο της Αθήνας!

Συγχωρώ, δεν το συζητάω. Κατανοώ τη θέση του άλλου, δεν σημαίνει ότι την αποδέχομαι. Ανθρώπους που αγαπάω και που καταλαβαίνω, τους κατανοώ, τους συμπονώ και συγχωρώ. Όταν συγχωρείς αποδεσμεύεσαι από ένα βάρος που κουβαλάς. Όταν κάποιον μέσα σου δεν τον έχεις συγχωρέσει, είναι ένα βάρος που σε κρατάει εσένα πίσω. Λυτρώνεσαι με τη συγχώρεση». δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: