Πασίγνωστη ηθοποιός στο πλευρό των μεταναστών! Το δημόσιο μήνυμα της!

Οι πράξεις συμπαράστασης της ηθοποιού!

Πασίγνωστη ηθοποιός στο πλευρό των μεταναστών! Το δημόσιο μήνυμα της!

Την συμπαράσταση της στους μετανάστες έδειξε δημόσια η αγαπημένη ηθοποιός!

Το κατάστημα «Choose Love», μια πρωτοβουλία της φιλανθρωπικής οργάνωσης Help Refugees, άνοιξε στη βρετανική πρωτεύουσα, ενώ ένα δεύτερο κατάστημα ανοίγει στο Ουέστ Μπρόντγουεϊ, στη Νέα Υόρκη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Φουρέιρα: H πόζα με τα εσώρουχα που «έριξε» το Instagram!

Την έμπρακτη στήριξή της προσέφερε η Τζούλια Ρόμπερτς!

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, σε αυτό το κατάστημα, οι πελάτες μπορούν να αγοράζουν τρόφιμα, ρούχα και ακόμα και… εκπαίδευση για τους πρόσφυγες σε κάθε γωνιά του κόσμου.«Έρχεσαι και αγοράζεις μια κουβέρτα ή ένα σωσίβιο και φεύγεις χωρίς να τα παίρνεις μαζί σου, νιώθοντας, όμως, απλά ένα πραγματικό αίσθημα ζεστασιάς και αγάπης» δήλωσε ο Τζόσι Νότον, ο διευθύνων σύμβουλος της φιλανθρωπικής οργάνωσης.

Δείτε ακόμη: GNTM: Το μαλλιοτράβηγμα,τα... γαλλικά, η λιποθυμία και η αποχώρηση! Όσα είδαμε χθες... (βίντεο)

όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα πάνε σε προγράμματα για τους πρόσφυγες, ενώ ο χώρος του καταστήματος δόθηκε δωρεάν και το προσωπικό του είναι εθελοντές.

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 27 Νοεμβρίου;

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Pretty Woman» Τζούλια Ρόμπερτς βοήθησε στην όλη προσπάθεια επιλέγοντας να φορέσει ένα μπλουζάκι «Choose Love» στο κόκκινο χαλί, σε πολλές εκδηλώσεις και αναρτώντας στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες και βίντεο, ενώ το δοκιμάζει.