Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Που είναι και τι κάνει σήμερα ο "Μάρκος" από το "Ευτυχισμένοι μαζί"!

Ο ηθοποιός αποκαλύπτει ότι...

Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Που είναι και τι κάνει σήμερα ο

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τον αγαπημένο ρόλο του "Μάρκου" στη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί», έχει αλλάξει πολλά...

Εγκατέλειψε την Αθήνα και μένει μόνιμα εδώ και δύο χρόνια στη Ρόδο! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: «Θεωρούσα τον Γιώργο Λιάγκα εξαιρετικά άκομψο και κάποιες φορές άξεστο...»

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός, σε ραδιοφωνική εκπομπή στο «Ήχος Fm 94.2» του Ρεθύμνου: «Έγινα ερωτικός μετανάστης και μετά κανονικός μετανάστης…»!

Δείτε ακόμη: Open tv: Κλαίνε με "μαύρο" δάκρυ στο κανάλι! Άπατο το "δυνατό" τους χαρτί!
Στη Ρόδο έκανε το πρώτο δικό του θεατρικό εργαστήρι, σε έναν υπέροχο χώρο όπου διδάσκει υποκριτική σε παιδιά και ενήλικες. Το Θεατρικό Εργαστήριο Αγιούτο όπως το έχει ονομάσει, φιλοξενεί συχνά συναδέλφους του από Αθήνα οι οποίοι κάνουν σεμινάρια. Μάλιστα το Φεβρουάριο, όπως είπε στην ραδιοφωνική εκπομπή, ανοίγει και το δεύτερο εργαστήρι στο Ρέθυμνο.

Έχει στο ενεργητικό του, 2 επιτυχημένες δισκογραφικές δουλειές, το cd-single “Η αγάπη μου ένα βράδυ” το 2008 και το άλμπουμ “Ένα ξύπνημα μαζί σου” το 2009.

Ο ίδιος έχει εξηγήσει σε παλαιότερη συνέντευξή του, τόσο τους λόγους όσο και την δική του κοσμοθεωρία πάνω στο θέμα.

"Δε νιώθω ότι είμαι στο χώρο της showbiz. Ειδικά τη λέξη “showbiz” δεν τη δέχομαι. Είναι πολύ μικρή η Ελλάδα, είναι σαν χωριό, για να δεχθώ μια τέτοια έννοια. Έτσι κι αλλιώς, αισθάνομαι πολύ άβολα να νιώθω ότι συμμετέχω σ’ αυτό το “πανηγύρι”. Απλώς βγάζω το ψωμί μου μέσα από μια δουλειά, δεν έχει να κάνει με κάτι άλλο. Συμμετέχω, μέσω της μυθοπλασίας, στην τηλεόραση. Δεν το διαχειρίστηκα και πολύ σωστά. Για την ακρίβεια, αποφάσισα ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ, οπότε δεν έπαιξα ξανά μπάλα έτσι."