Μάρκος Σεφερλής: Χείμαρρος για Ακρίτα! Απαντάει με μηνύσεις για το trash και ξεσκίζει τους πάντες! (Βίντεο)

«Δεν της το επιτρέπω, ήδη έχω κινηθεί δικαστικά, ήδη της έχω κάνει μήνυση..»

Μάρκος Σεφερλής: Χείμαρρος για Ακρίτα! Απαντάει με μηνύσεις για το trash και ξεσκίζει τους πάντες! (Βίντεο)

Στην εκπομπή «Μετά τη μεσάνυχτα» βρέθηκε καλεσμένος ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο ηθοποιός μίλησε με την Ελεονώρα Μελέτη για τα όσα έχουν ειπωθεί και δημοσιευθεί για την ακύρωση της παράστασης «Ζητείται ψεύτης». Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: GNTM: Το άγριο ξέσπασμα της Ζενεβιέβ, το μαλλιοτράβηγμα, η δύσκολη δοκιμασία και η αποχώρηση! (βίντεο)

Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε σε εκείνους που τον κατηγόρησαν πως αφήνει στον δρόμο 25 ηθοποιούς. Επίσης, αποκάλυψε πως δεν υπάρχει δήλωση η mail ότι αποχωρεί από την παράσταση.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Ποιοι είναι οι τυχεροί του ζωδιακού σήμερα, Τετάρτη 28 Νοεμβρίου

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός απάντησε στις κατηγορίες της Έλενας Ακρίτα: «Θα περίμενα να είναι λίγο επιεικής μαζί μου γιατί έχει ανέβει και εκείνη στο σανίδι. Όποιος δεν το έχει δει αυτό, ας μπει στο Youtube «Μερικοί το προτιμούν καυτό» στο θέατρο Βέμπο, που παίζει, χορεύει και τραγουδάει. Τα λόγια που λένε στην παράσταση εγώ δεν τα λέω στο Δελφινάριο, ντρέπομαι».

Δείτε ακόμη: Πως είναι σήμερα η "Μπουλίτσα" από το "Καφέ της Χαράς"; Θα πάθετε πλάκα!

Ενώ συνεχίζει: «Να πει ότι εγώ θα κουβάλαγα το ήθος του trash στο Παλλάς και ότι το κοινό μου έχει μυαλό κότας, δεν της το επιτρέπω, ήδη έχω κινηθεί δικαστικά, ήδη της έχω κάνει μήνυση. Αλλά δεν επιτρέπω σε κανέναν να πει ότι εγώ κουβαλάω το ήθος του trash ή ότι εγώ είμαι σκουπίδι να το πω και πιο λιανά την στιγμή που δουλεύω μέρα - νύχτα να κάνω αυτό που αγαπάω , να περάσει ο κόσμος καλά , να γελάσει , να διασκεδάσει. Δεν είμαι από τζάκι, δεν κουβαλάω κανένα όνομα. Το όνομα Σεφερλής το έκανα εγώ», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: