Ελληνίδα ηθοποιός ξεσπάει! - "Τους "γράφω" όλους στο... τέτοιο μου και προχωράω"!

Η δήλωση που θα συζητηθεί!

Ελληνίδα ηθοποιός ξεσπάει! -

Μιλάει πάντα αφιλτράριστα και δεν κρύβεται ποτέ!

Η Δήμητρα Παπαδήμα βρίσκεται 30 χρόνια στον χώρο της υποκριτικής και ποτέ δεν είχε καμία βοήθεια από κανέναν. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πασίγνωστη παίκτρια του Survivor ντύθηκε νυφούλα!

Δείτε ακόμη: Μαρία Σολωμού: Ποζάρει γυμνή και προκαλεί "εγκεφαλικά"! Η άγνωστη φωτογραφία που δημοσιεύεται για πρώτη φορά!

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" και μιλάει για το θέμα "δημοσιότητα" και για το πως την χρησιμοποιεί εκείνη τώρα που έχει περάσει τη μέση ηλικία!

Δείτε ακόμη: Μπάγια Αντωνοπούλου: Όλη η αλήθεια για την κόντρα της με τον Γιώργο Παπαδάκη! Ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα;

"Θα μπορούσα να τροφοδοτήσω τη δημοσιότητα με την προσωπική μου ζωή, γιατί υπάρχει και πολλή τροφή, αλλά δεν θέλω να τη δίνω. Για ποιο λόγο να το κάνω; Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Τώρα που "θέλω" δημοσιότητα, για το έργο που κάνω, την προσπάθεια αυτή που κάνω, ολομόναχη, θα μπορούσαν να με υποστηρίξουν άνθρωποι που δεν με υποστηρίζουν, γιατί ζήτησα βοήθεια και δεν μου τη δίνουν. Εγώ αυτή είμαι, έχω περάσει τη μέση ηλικία, τους "γράφω" όλους κανονικά στο "τέτοιο μου" και προχωράω. Ο κόσμος μ'αγαπά και μ' εκτιμάει πολύ." ανέφερε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Παπαδήμα!