«Ο Νίκος Σεργιανόπουλος δεν άντεχε άλλο, δεν ήθελε να ζήσει περισσότερο...»

Η δήλωση που θα συζητηθεί!

«Ο Νίκος Σεργιανόπουλος δεν άντεχε άλλο, δεν ήθελε να ζήσει περισσότερο...»

Η Δήμητρα Παπαδήμα σε συνέντευξη της στο περιοδικό Λοιπόν και στη Ρενέ Σαραντινού μίλησε ξανά για το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Αν μη τι άλλο, με δήλωση της ξαναχτυπά για τον γνωστό ηθοποιό! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Έμεινε κάγκελο με τον σύντροφο της Χριστοπούλου! - «Καλέ τον γνωρίζω...» (Βίντεο)


Λες πάντα ό,τι πιστεύεις, χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ίδιο συνέβη και με τη δήλωση σου για το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Δείτε ακόμη: Χαμός στο The Voice! Ο γιος παίκτριας μπούκαρε στο πλατό! (Βίντεο)

Το είχα πει τότε που έγινε, 9:25 π.μ. το πρωί, ότι είχα ξυπνήσει και ήταν στον αέρα, ζωντανά που με είχαν βγάλει. Με ρώτησαν τι έχω να πω γι’ αυτό που έγινε με τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Δεν ήξερα τι έπαθε, μου είπαν ότι τον σκότωσαν. Έχοντας ζήσει κάποιες στιγμές με τον Νίκο στο γύρισμα, αλλά κι εκτός γυρίσματος, είπα τότε: «ΠΑιδιά μου, ο άνθρωπος αυτός δεν ήθελε περισσότερο. Ο τρόπος της ζωής του αποδείκνυε ότι δεν ήθελε περισσότερο».

Δείτε ακόμη: Σοβαρό τροχαίο για τη Βάσια Παναγοπούλου! Η εικόνα σοκ από το αμάξι της...


Κι εγώ είμαι ένα ακραίο άτομο, αλλά κάπου βάζω όριο, δεν ξέρω, ίσως το παιδί μου… Μπορεί κι εγώ να μην υπήρχα, αν δεν είχα παιδί. Με τον Νίκο είμαστε γεννημένοι την ίδια μέρα, 24 Σεπτεμβρίου. Ο άνθρωπος δεν άντεχε άλλο, γιατί για να συμπεριφέρεσαι έτσι, δεν αντέχεις άλλο, δεν ξέρω τι άλλο να πω. Αυτή τη δήλωση μου τη ζήτησε ξανά ένας δημοσιογράφος, που ήθελε να κάνει καριέρα, ήθελε να έρθει στην Αθήνα, έτσι μου είπε και του είπα ότι θα πω ό,τι είχα πει κάποτε. Ο μόνος που με υποστήριξε ήταν ένας άνθρωπος που μέχρι εκείνη τη μέρα δεν μίλαγα, μου είχε θυμώσει, κι αυτός ήταν ο Αλέξανδρος Ρήγας.»