Γνωστή Ελληνίδα έπεσε θύμα βιασμού! Τι συνέβη;

Έσκασε τώρα!

Γνωστή Ελληνίδα έπεσε θύμα βιασμού! Τι συνέβη;

Η ίδια με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, συμμετείχε σε μια σειρά φωτογραφιών και έκανε μια εξομολόγηση που μας σόκαρε!


Με πρησμένο πρόσωπο, μελανιασμένο το δεξί μάτι και το αίμα να τρέχει από τη μύτη της, η Τζένη Χειλουδάκη έκανε μια ανάρτηση κόλαφο ! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Έμεινε κάγκελο με τον σύντροφο της Χριστοπούλου! - «Καλέ τον γνωρίζω...» (Βίντεο)


Η ίδια μίλησε για το βιασμό που είχε πριν από πολλά χρόνια από τρείς άνδρες και δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την εν λόγω φωτογραφία!

Δείτε ακόμη: Σοβαρό τροχαίο για τη Βάσια Παναγοπούλου! Η εικόνα σοκ από το αμάξι της...

«αργά τη νύχτα με άρπαξαν..εκεί στα 18 μου.........3 άντρες τέρατα.....με χτύπησαν,σακάτεψαν το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα μου....3 άντρες με αρπαξαν,3 μέρες με βίαζαν ......με πέταξαν άδεια σε ένα σοκάκι και μου είπαν αν μιλήσω θα με σκοτώσουν.......μάζεψα τα κομμάτια μου και έπεσα στην αγκαλιά της μάνας μου ,που ήταν πάντα εκεί, στα δύσκολα μου......3 άντρες με αρπαξαν,3 μέρες με βιαζαν,3 μέρες έκλαψα για αυτό.....και μετά .....σηκώθηκα.......και μίλησα.......και πάντα θα μιλώ και θα γράφω για αυτό........τα 3 τέρατα είναι ακόμα στη φυλακή....μετά από μένα αναγνωρίστηκαν και από αλλά θύματα τους....όλες εμείς σταματήσαμε ΑΥΤΑ τα τέρατα.....υπάρχουν πολλά όμως εκεί έξω ακόμα......μίλα....μπορείς......για σένα, για όλες μας........σήμερα είναι η διεθνής ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.....μη φοβάσαι....μίλα.......άρχισε από σήμερα.......», έγραψε η Τζένη Χειλουδάκη. Δείτε τη σχετική ανάρτηση: