Δημήτρα Αλεξανδράκη: Αυτός είναι ο λόγος που έμεινε στην Μαδαγασκάρη μετά την αποχώρηση της από το Nomads! (Βίντεο)

Πήρε το κινητό της είδε τα πάντα και...

Δημήτρα Αλεξανδράκη: Αυτός είναι ο λόγος που έμεινε στην Μαδαγασκάρη μετά την αποχώρηση της από το Nomads! (Βίντεο)

Το βράδυ της περασμένη Κυριακή η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το Nomads, κάτι που δεν μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση μιας και περνούσε δύσκολες στιγμές μακριά από τον σύντροφο της.

Ωστόσο, μέχρι σήμερα το μοντέλο δεν έχει επιστρέψει ακόμη στην Ελλάδα, ενώ έχει παραμείνει στην μακρινή Μαδαγασκάρη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: GNTM: Ο άγριος τσακωμός της Άννας με τη Μέγκι! «Μου πέταξε αναπτήρα και...» (Bίντεο)

Τι συμβαίνει όμως; Γιατί δεν έχει επιστρέψει ακόμη στον καλό της και στην οικογένεια της;

Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Πρωινό, η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι επιβίωσης άνοιξε το κινητό της και είδε τα όσα γράφοντας και ακούγοντας τον τελευταίο καιρό για τον σύντροφο της ο οποίος φημολογούνταν πως νυχτοπερπατεί με την Ιωάννα Μπέλλα κάτι που τελικά δεν ήταν αληθές.

Δείτε ακόμη: "Αν δεν είναι η Μικαέλα το επόμενο Next Top Model δεν ξέρω ποια θα είναι..." (βίντεο)

Για το λόγο αυτό το μοντέλο θέλησε να κάτσει λίγες παραπάνω ημέρες στο εξωτικό νησί. και όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής θα επιστρέψει το Σάββατο στην Ελλάδα.

Δείτε ακόμη: Καταγγελία σοκ από πασίγνωστη ηθοποιό για κορυφαίο άνθρωπο των Media! «Έβαλε με το ζόρι το μόριο του στο...»

«Δεν επέστρεψε ακόμα από την Μαδαγασκάρη. Είναι εκεί ακόμη. Θα σας πω τι κάνει εκεί. Αυτό που συμβαίνει δεν είναι περίεργο. Πήρε το κινητό της. Είδε τα πάντα, τι λέγεται, τι γράφεται… Και επέλεξε συνειδητά να μείνει. Το Σάββατο έρχεται», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: