Τατιάνα Στεφανίδου: "Έχουμε ο ένας τον άλλον στη ζωή..." - Η τρυφερή δήλωση για τον Νίκο Ευαγγελάτο!

Αποκλειστικές φωτογραφίες στο Youweekly.gr!

Τατιάνα Στεφανίδου:

Σπάνια τη βλέπουμε στο πλευρό των γονιών της και χαρακτηριστικό είναι πως πολλοί έμαθαν πρόσφατα ότι είναι κόρη του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Μίμη Στεφανίδη.

Ωστόσο το περασμένο Σάββατο η Τατιάνα Στεφανίδου μας έδειξε μια άλλη, τρυφερή πλευρά της, δίνοντας το «παρών» σε εκδήλωση του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Καταγγελία σοκ από πασίγνωστη ηθοποιό για κορυφαίο άνθρωπο των Media! «Έβαλε με το ζόρι το μόριο του στο...»

Αφορμή στάθηκε το μνημόσυνο για τον Αριστείδη Ρουμπάνη, μέλος της ιστορικής μπασκετικής πεντάδας του συλλόγου, αφού συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατό του – την προηγούμενη εβδομάδα ήρθαν για τον ίδιο λόγο και τα παιδιά του από την Αμερική.

Δείτε ακόμη: Σάσα Μπάστα: Δεν φαντάζεστε ποιος πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής της την έχει πέσει.. ενώ ήταν δεσμευμένη! (Βίντεο)

Καλεσμένος τιμής ένεκεν λοιπόν στο εν λόγω μνημόσυνο ήταν ο πρώην συμπαίκτης του στον Πανελλήνιο, Μίμης Στεφανίδης, η σύζυγός του Άννα και φυσικά η κόρη τους Τατιάνα μαζί με τον δικό της σύζυγο, Νίκο Ευαγγελάτο.

Εμφανώς συγκινημένη από τη συναισθηματική φόρτιση που επικρατούσε στον περιβάλλοντα χώρο, δεν ήταν λίγες οι φορές που δάκρυσε δίπλα στους δικούς της ανθρώπους, έχοντας δίπλα της τον Νίκο Ευαγγελάτο να της κρατάει το χέρι και να στέκεται στο πλευρό της. Δεν έχει κρύψει άλλωστε την τρελή αδυναμία που έχει στον πατέρα της –«οιδιπόδειο» την έχει χαρακτηρίσει στο παρελθόν– και για χάρη του είναι ικανή να αφήσει πίσω της το καθετί.

Δείτε ακόμη: Πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz παντρεύεται στο Παρίσι!

Τα δύσκολα πέρασαν...

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που προδίκασαν το τηλεοπτικό της τέλος, με αφορμή τις αρχικά χαμηλές πτήσεις της εκπομπής «Μαζί σου». Παρ’ όλα αυτά, είναι εμφανές πως τα δύσκολα πέρασαν για την Τατιάνα Στεφανίδου, αφού τα νούμερα τηλεθέασης ανεβαίνουν σταθερά και παράλληλα διαψεύδονται κατηγορηματικά τα σενάρια που την ήθελαν να ολοκληρώνει τον κύκλο της πριν την ώρα της. Τα εύσημα βέβαια πηγαίνουν και στο Νίκο Ευαγγελάτο που στάθηκε δίπλα της και τη βοήθησε να τα βγάλει πέρα και να βγει νικήτρια...