Βίκυ Καγιά: «Έπεσε ένα χαστούκι σε όλους και γυρίσαμε ανάποδα»!

Τι δήλωσε η Βίκυ;

Βίκυ Καγιά: «Έπεσε ένα χαστούκι σε όλους και γυρίσαμε ανάποδα»!

Συνέντευξη στο Beaute παραχώρησε η Βίκυ Καγιά και αναφέρθηκε σε όλα.

Μεταξύ άλλων και στην επαγγελματική της πορεία, όπως και στο GNTM,αλλά και στην οικονομική κρίση. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βαγγέλης Περρής: «Όλοι ξέρουμε ότι...» - Η δημόσια στήριξη του στον Μένιο Φουρθιώτη!

«Τώρα βιώνω μία παράδοξη κατάσταση, ενώ θέλω να αφοσιωθώ 100% στα παιδιά, συμβαίνουν πράγματα στην καριέρα μου που την απογειώνουν, οπότε όλα παίρνουν φωτιά. Πρέπει να το πάρω απόφαση ότι δεν υπάρχει χρόνος για μένα. Τέλος! Όταν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του GNTM (τέλος Νοεμβρίου) θα έχω μόνο το shopping star και τη σχολή, οπότε πάλι θα είμαι μια χαρά άνθρωπος! Ήξερα όταν αναλάμβανα το GNTM ότι ο φόρτος εργασίας θα διαρκούσε έξι μήνες, γι’ αυτό δέχτηκα», ανέφερε για τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που απολαμβάνει με τα παιδιά της.

Δείτε ακόμη: Πέγκυ Ζήνα: Τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγο της - «Είναι ο καλύτερος πατέρας που έχω δει»!

Η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση της χώρας μας, αλλά και στα νέα δεδομένα των τελευταίων ετών.

Δείτε ακόμη: To δημόσιο μήνυμα του Γιώργου Τσαλίκη στον Μάρκο Σεφερλή! «Δεν μπορώ να βλέπω τέτοιο πόλεμο και τέτοια λάσπη…»!

«Με την κατάσταση όπως προέκυψε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, με την οικονομική κρίση, τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε όλοι, με πάρα πολλά χρήματα που χάσαμε όλοι, που εξατμίστηκαν, με όλα αυτά που συνέβησαν λες “Δόξα τω θεώ που έχω δουλειά”. Γιατί δεν είναι τα πράγματα όπως τα θυμόμαστε. Εκεί που φανταζόσουν ότι όλα είναι πολύ καλά τακτοποιημένα και θα είσαι εντάξει έπεσε ένα χαστούκι σε όλους και γυρίσαμε ανάποδα», δήλωσε.