Μέγκι Ντριο: "Πολλά κορίτσια αναγκάζονται να κρύψουν την καταγωγή τους!" (βίντεο)

Οι δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο για το bullying και την καταγωγή της!

Μέγκι Ντριο:

Η ίδια άκουσε πολλά αρνητικά σχόλια τόσο για την καταγωγή της όσο και για τα ελληνικά που μιλούσε όσο βρισκόταν μέσα στο σπίτι του GNTM!

H Μέγκι Ντρίο, ένα από τα μέλη της "τριάδας φωτιά¨" έχει αποχωρήσει από το GNTM όμως η ταμπέλα της "κακιάς" την κυνηγάει ακόμα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Νεκρή πασίγνωστη ηθοποιός του "Κωνσταντίνου και Ελένης" και δεν το γνώριζε κανείς!

Η πρώην παίκτρια του GNTM βγαίνοντας από το παιχνίδι ήρθε αντιμέτωπη με πολλά αρνητικά σχόλια. Το μοντέλο αποκάλυψε στο Secret των Παραπολιτικών και στην Σάσα Σταμάτη πως: "Έχω δεχτεί πολύ bullying για την καταγωγή μου από την Αλβανία. Ακόμη και τώρα με σχολιάζουν… Στεναχωριέμαι, γιατί έτσι αναγκάζονται πολλά κορίτσια να κρύψουν την καταγωγή τους, να κρύψουν τον πραγματικό τους εαυτό".

Δείτε ακόμη: "Ήμασταν μαζί και πριν πέντε χρόνια για λίγο. Τότε..." - Η αποκάλυψη της Τούνη για τον Νώντα Παπαντωνίου! (βίντεο)

Δείτε ακόμη: Ηλίας Γκότσης - Σόφη Πασχάλη: "Πάγωσαν" όταν είδαν μπροστά τους ξαφνικά τις κάμερες! Είναι τελικά ζευγάρι; (βίντεο)

Όμως η ίδια μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής Ooh La La! και αποκάλυψε πως δεν μιλάει καλά Ελληνικά γιατί πολύ απλά την γλώσσα την έμαθε μόνη της γι'αυτό και κάνει τόσα λάθη. Όσο για τις σπουδές της; Έχει πάρει το πτυχίο της στο Αγγλικό Δίκαιο!

Δείτε το βίντεο: