Σάσα Σταμάτη: Η «σκληρή» του Σκάι σε κατάσταση σοκ!

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

Σάσα Σταμάτη: Η «σκληρή» του Σκάι σε κατάσταση σοκ!

Ποια είναι η Σάσα Σταμάτη;

Η Σάσα Σταμάτη είναι ένα από τα πιο ταλαντούχα παιδιά της ελληνικής δημοσιογραφίας. Είναι μία από τις πιο έξυπνες γυναίκες του κλάδου της δημοσιογραφίας και των καναλιών,είναι μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα που δουλεύει από μικρό παιδί, είναι ένα κορίτσι που μεγάλωσε στην Μάνδρα Αττικής και ότι έχει πετύχει στη ζωή της το πέτυχε ολομόναχη με σκληρή δουλειά! Διαβάστε παρακάτω...

Σήμερα, η Σάσα Σταμάτη δουλεύει για την εκπομπή που βγάζει το Σαββατοκύριακο απίθανες ώρες και η αλήθεια είναι πως τα ρεπορτάζ της αναδημοσιεύονται σε άλλα κανάλια,σε περιοδικά,αλλά και στον ηλεκτρονικό τύπο.

Δείτε ακόμη: Ειρήνη Παπαδόπουλου: Ξανά με τον Πηλαδάκη; Η πολιορκία,το παρασκήνιο,ο πάγος και ο αρκούδος!

Η κοπέλα με τίποτα δεν μπορεί να χωνέψει ότι κάνει τόσο άσχημα νούμερα στο κανάλι του Σκάι! Δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει ότι ας πούμε εχθές έκανε η εκπομπή της κυριολεκτικά τα χειρότερα νούμερα σε όλο το κανάλι. Το Oolala έκανε 8,1 στο δυναμικό κοινό! Απίθανο αλλά αληθινό, η συγκεκριμένη εκπομπή έκανε χειρότερα νούμερα και από τις επαναλήψεις που παίζανε μεταμεσονύχτια.

Δείτε ακόμη: Survivor 3: Ηθοποιός κούκλα από το «Έλα στη θέση μου» στο ριάλιτι επιβίωσης!

ΣΚΑΙ: OOOLALA 8,1
ALPHA: Καλύτερα δεν γίνεται 19,7
OPEN: Παιδιά από σπίτι 3,6

Δεν ξέρω αν το βλέπετε, αλλά η Γερμανού στο κανάλι της Κάντζας κάνει ρεκόρ στο δυναμικό κοινό και κάνει παραπάνω από τα διπλάσια νούμερα από την εκπομπή της Σάσας Σταμάτη. Αυτά βλέπει η νεαρή παρουσιάστρια και είναι σε σοκ, δεν μπορεί να πιστέψει ότι καταστρέφεται η καριέρα της και δεν μπορεί να αντιληφθεί ποια είναι τα λάθη που κάνει και η εκπομπή δεν κάνει νούμερα!