Γιάννης Τσιμιτσέλης: "Ναι; Από εσάς το μαθαίνω ότι έχει καινούρια σχέση η Βάσω!" - Η αντίδραση του όταν ρωτήθηκε για τον Σουλτάτο! (βίντεο)

Πως αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για τον νυν σύντροφο της πρώην συζύγου του;

Γιάννης Τσιμιτσέλης:

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει ρωτηθεί πολλές φορές για την σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού αλλά και για την πρώην σύζυγο του Βάσω Λασκαράκη!

Αυτή τη φορά όμως η ερώτηση ήταν λίγο... τραβηγμένη! Τι είχε όμως η ερώτηση που δέχθηκε ο ηθοποιός και την χαρακτηρίζουμε "τραβηγμένη"; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: GNTM: Η Ζενεβιέβ χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Αντέχετε να την δείτε;

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ρωτήθηκε για τον νυν σύντροφο της πρώην του! Μπερδευτήκατε; Τα πράγματα είναι απλά! Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην "the dot" και τον ρώτησαν για τον Λευτέρη Σουλτάτο, ο οποίος είναι ο νυν σύντροφος της πρώην συζύγου του Βάσως Λασκαράκη.

Δείτε ακόμη: GΝΤΜ: H Μαριάννα Παινέση σε βραδινή έξοδο λίγο πριν τον τελικό!

Πως αντέδρασε; Όπως πάντα! Με ψυχραιμία και μπόλικη δόση χιούμορ! "Το θέμα τωρινές σχέσεις το συζητήσαμε (με την Βάσω Λασκαράκη) μετά από κάποιο χρονικό διάστημα φυσικά. Ναι; Από εσάς το μαθαίνω ότι έχει καινούρια σχέση η Βάσω! Τι λόγο να έχω να της πω που να πάνε διακοπές; Εγώ θέλω οποιοσδήποτε άνθρωπος βρεθεί δίπλα από την Βάσω, να είναι σωστός πρώτα από όλα στο παιδί και μετά και στην Βάσω.

Δείτε ακόμη: Βίκυ Καγιά: Έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις; Όλη η αλήθεια!

Από ‘κει και πέρα θέλω να είναι καλά κι ευτυχισμένη. Αν είναι ευτυχισμένη η Βάσω γιατί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωή της Εύας είναι με την Βάσω, θα είναι ευτυχισμένη και η Εύα είναι λογικό. Θέλω να είναι ήρεμη στην ζωή της να πηγαίνουν όλα τέλεια για να πηγαίνουν όλα τέλεια και στην μικρή" απάντησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης!

Δείτε το βίντεο: