Αποκάλυψη: Ο μάρτυρας που «έκαψε» τον Ριχάρδο! Πως κατέληξε στην φυλακή ο Mr. χρυσός;

Έσκασε τώρα!

Αποκάλυψη: Ο μάρτυρας που «έκαψε» τον Ριχάρδο! Πως κατέληξε στην φυλακή ο Mr. χρυσός;

Σήμερα θα σας αποκαλύψω πως ξεκίνησε ιστορία του Ριχάρδου και πως ένας απλός άνθρωπος αποκάλυψε αυτό το κύκλωμα χρυσού που εκμεταλλευόταν τις ανάγκες του ελληνικού λαού σε ρευστό.

Πριν από περίπου 17 μήνες τον Ιούνιο του 2017 ένας παππάς στην Ζάκυνθο παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και καταθέτει μια επώνυμη καταγγελία! Διαβάστε παρακάτω...

Στο χώρο συγκεκριμένης επιχείρησης ενεχυροδανειστηρίου που αναπτύσσει δραστηριότητα στο νησί βρίσκονται κλοπιμαία από την εκκλησία του.

Δείτε ακόμη: Καιρός: Με βροχές και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας η Δευτέρα!

Ο άνθρωπος είχε δει με τα ίδια του τα μάτια τα ασημένια περιγράμματα από τις εικόνες που είχαν κλαπεί από το ναό να εκτίθενται στο ενεχυροδανειστήριο. Αμέσως καλείται το ΣΔΟΕ να εκτελέσει σχετική εισαγγελική παραγγελία και μετά από επισταμένη έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών πραγματοποιεί συγχρονισμένος ελέγχους στη Ζάκυνθο στον Πύργο και στην Αμαλιάδα.

Θα βρεθούν και θα κατασχεθούν δύο πλαγιόκαννα όπλα, διόπτρες όπλων, 43 χρυσές λίρες, εννιά ρολόγια ιδιαίτερης αξίας, τιμαλφή και 66.000 €. Προσοχή σε κανένα από αυτά δεν προέκυψε η νόμιμη προέλευση και κατοχή τους. Ήταν δηλαδή προϊόντα κλεπταποδοχής.

Ήταν η αρχή του τέλους! Υπόθεση αυτή για πρώτη φορά στοιχειοθετεί ίσως το βασικότερο στοιχείο γύρω από το οποίο αναπτύχθηκε η δράση λαθρεμπορίας των κυκλωμάτων χρυσού στην Ελλάδα! Είναι αυτό που ελέγχεται κυρίως σήμερα και με τις 59 συλλήψεις μεταξύ αυτών και του ιδιοκτήτη της μεγάλης αλυσίδας του Ριχάρδου.

Δείτε ακόμη: Nomads 2: Οι ζήλιες της Αθηνάς στον Δήμο, ο άπαιχτος Τσανγκ και ο παίκτης που αποχώρησε! (Βίντεο)

Έτσι λοιπόν ο Ριχάρδος κάηκε από την μαρτυρία ενός απλού Πάπα από την Ζάκυνθο ο οποίος ξεκίνησε την όλη ιστορία. Το διαβάσατε μόνο στο vandas blog στο youweekly.gr