Κώστας Γεωργουσόπουλος: O μεγάλος κριτικός θεάτρου στηρίζει τον Σεφερλή και αδειάζει την Ακρίτα!

Η μεγάλη συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Κώστας Γεωργουσόπουλος: O μεγάλος κριτικός θεάτρου στηρίζει τον Σεφερλή και αδειάζει την Ακρίτα!

Θέση ανοιχτά και απόλυτα υπέρ του Μάρκου Σεφερλή στη διαμάχη του με την Έλενα Ακρίτα παίρνει ο κριτικός θεάτρου Κώστας Γεωργουσόπουλος.

«Είναι ο τελευταίος των μεγάλων» ανέφερε στην Espresso ο κ. Γεωργουσόπουλος μεταξύ άλλων. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 2/12: Φοβερή ανατροπή στο prime time! Πανηγύρια και εφιάλτες για τα κανάλια! Όλα τα νούμερα αναλυτικά...


«Εγώ την άποψή μου για τον Μάρκο την έχω πει και την υποστηρίζω ακράδαντα και σήμερα: τον θεωρώ πολύ μεγάλο κωμικό, πολύ σπουδαίο κειμενογράφο, σπουδαίο λογοπλάστη» τονίζει ο ίδιος.

Σχετικά μάλιστα με τα όσα λέει η Έλενα Ακρίτα ο σπουδαίος κριτικός του θεάτρου αναφέρει:«Να απαντήσω τι λέει η κυρία Ακρίτα; Όχι! Δεν τον έχει δει, όπως και κανένας από αυτούς που τον κρίνουν, σας πληροφορώ. Δεν έχουν πάει ποτέ στο Δελφινάριο».

Δείτε ακόμη: Έλενα Χριστοπούλου: Το κορίτσι το καβάλησε το καλάμι! Τι έκανε σε γνωστό κέντρο.... (Βίντεο)

Όσο για το αν συμφωνεί με τη φράση «ήθος του trash» ο Κώστας Γεωργουσόπουλος απαντά: «Σε καμία περίπτωση το ήθος αυτού του ανθρώπου δεν είναι τέτοιο. Απλά, ξαναλέω, δεν τον έχουν δει τον Μάρκο και γράφουν. Καταρχήν ο άνθρωπος αυτός δεν βωμολοχεί. Αφήνει υπονοούμενα, υπαινιγμούς σεξουαλικούς. Και πού δεν γίνεται πλέον αυτό; Το κοινό του εξάλλου είναι γιαγιάδες και παιδιά. Είναι δυνατόν να είσαι πατέρας και να βωμολοχείς για να προκαλέσεις γέλιο; Εν κατακλείδι, νομίζω πως δεν ξέρουν τι είναι trash και είμαι απολύτως βέβαιος ότι δεν τον έχουν δει στο θέατρο. Δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτά τα θέματα. Να πάνε να τον δουν και μετά να κρίνουν».

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Αυτιάς vs Μαυραγάνη! Mάχη μέχρι το τέλος!

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα ανέφερε ο κ. Γωργουσόπουλος το κείμενο της Έλενας Ακρίτα ήταν δημοσιογραφικό σχόλιο και όχι κριτική. «Όλο αυτό δεν είναι κριτική. Μην μπερδεύουμε την κριτική με οποιοδήποτε δημοσιογραφικό σχόλιο. Η κριτική έχει άλλο ύφος και είναι εντελώς διαφορετικό λογοτεχνικό είδος».