Ζέτα Μακρυπούλια: "Μου έχει συμβεί πολλές φορές να αναγκαστώ να βγάλω προς τα έξω ένα παγερό πρόσωπο!"

Η συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Ζέτα Μακρυπούλια:

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι στην καλύτερη της φάση!

Τόσο στα προσωπικά της, αφού έχει βρει την ηρεμία και τον έρωτα στο πλευρό του αγαπημένου της Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά και στα επαγγελματικά της. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σάββας Πούμπουρας: Δέχτηκε την πιο απρόσμενη επίσκεψη στην Μαγαδασκάρη!

Η όμορφη ηθοποιός πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην θεατρική παράσταση "Γιούγκερμαν" με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Τάρλοου.

Η είδηση αυτή έσκασε σαν... βόμβα στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια και ξάφνιασε τον θεατρικό κόσμο αφού πρόκεται για ένα μεγάλο στοίχημα της ηθοποιού.

Η Ζέτα Μακρυπούλια παραχώησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και τον Βασίλη Μπουζιώτη και μίλησε για αυτό το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Δείτε ακόμη: Θυμάστε τη «Λίλη» από το «Εκείνες και εγώ»; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα!

Πως ένιωσε η Ζέτα όταν δέχθηκε αυτή την πρόταση για τον “Γιούγκερμαν”; "Χαρούμενη και ευτυχισμένη ένιωσα για την ωραία πρόταση-πρόκληση που ήρθε από την Δημήτρη Τάρλοου. Με κάλεσε να “συναντήσω” για δεύτερη φορά την Ντάινα Σκλαβογιάννη, που είχα παίξει στην τηλεοπτική εκδοχή του έργου με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στον ομώνυμο ρόλο. Με κέντρισε η ιδέα να “βρεθώ” ξανά μαζί της, με πιο ώριμη ματιά πλέον, για το σανίδι αυτή τη φορά, μέσα από μία άλλη προσέγγιση, μια άλλη διαδικασία… Ήταν μία πρόταση από αυτές που ονειρεύεσαι και που όταν έρχονται σε γεμίζουν ευθύνη από τη μία και μεγάλη χαρά από την άλλη." αποκάλυψε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ανήκει η Ζέτα Μακρυπούλια στους ηθοποιούς που δικαιολογούν τους ρόλους τους; "Ναι, ψάχνω να βρω τι τους έχει οδηγήσει σε αυτό που έχουν γίνει. Η Ντάινα δεν έχει λάβει αγάπη, γι’ αυτό και δεν μπορεί να τη νιώσει ή να τη δώσει. Δεν είναι τέρας. Την περιγράφει “παγερή” ο Καραγάτσης. Και είναι. Όπως είναι και πάρα πολλοί γύρω μας. Που παγώνουν το όποιο συναίσθημα τους προκειμένου να επιβιώσουν σε διάφορες δύσκολες καταστάσεις." απαντά η ηθοποιός.

Δείτε ακόμη: Έλενα Χριστοπούλου: Το κορίτσι το καβάλησε το καλάμι! Τι έκανε σε γνωστό κέντρο.... (Βίντεο)

Ο ρόλος που θα υποδυθεί είναι η Ντάινα, μια γυναίκα, ραδιούργα, δαιμόνια και διαβολική. Έχει υπάρξει ποτέ η Ζέτα διαβολική ή ραδιούργα; "Απ’ όσο θυμάμαι, όχι, δεν έχει χρειαστεί. Δεν είναι, όμως, απαραίτητη προϋπόθεση αυτό που υποδύεσαι στη σκηνή να το ζεις και στη ζωή. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο στο θέατρο." λέει.

Αναγκάστηκε ποτέ όμως να βγάλει προς τα έξω ένα παγωμένο πρόσωπο; "Αυτό μου έχει συμβεί πολλές φορές. Είναι ένας τρόπος προστασίας και άμυνας όταν, ασυναίσθητα πάντα, νιώθεις ότι κινδυνεύεις." αποκαλύπτει η όμορφη ηθοποιός.