Μέγκι Ντριο: Πιο γλυκιά από ποτέ! Την "τσακώσαμε" να κάνει τα χριστουγεννιάτικα της ψώνια!

Αποκλειστικές φωτογραφίες στο Youweekly.gr!

Μέγκι Ντριο: Πιο γλυκιά από ποτέ! Την

Η Μέγκι Ντρίο άναβε φωτιές όσο ήταν μέσα στο GNTM!

Η πρώην παίκτρια όμως συνεχίζει να προκαλεί ακόμη... ταραχή και τώρα που είναι εκτός του ριάλιτι μόδας. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μπέττυ Μαγγίρα: "Αν δεν μπορείς να δεχθείς τη κριτική, είναι δικό σου θέμα, όχι δικό μου!"

Με πρόσφατες δηλώσεις της τα βέλη της στράφηκαν αρχικά στις αλλοτινές της φίλες Μικαέλα και Εύη, λέγοντας πως όταν είδε τα επεισόδια κατάλαβε ότι οι δύο κοπέλες έχουν πια τις χειρότερες σχέσεις μεταξύ τους, δίνοντας την εξήγηση μάλιστα πως «είναι αδύναμες χωρίς εμένα, εγώ ήμουν ο συνδετικός τους κρίκος!».

Τα σχόλιά της είχαν και συνέχεια καθώς αιτιολόγησε την αλλαγή συμπεριφοράς της Ξανθούλας μέσα στο παιχνίδι ως τέχνασμα προς χάριν τηλεθέασης! Τα γυρίσματα του GNTM ολοκληρώθηκαν το περασμένο Σάββατο και τη βραδιά του τελικού στις 19 Δεκεμβρίου θα παρακολουθήσουμε τις δοκιμασίες στις οποίες υποβλήθηκαν οι φιναλίστ, ενώ το τελευταίο μισάωρο της εκπομπής θα είναι σε ζωντανή μετάδοση από το STAR, για να γίνει η ανακοίνωση της νικήτριας.

Δείτε ακόμη: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ο απίστευτος λόγος που έριξε... άκυρο στο "Πρωινό" της Φαίης Σκορδά! (βίντεο)

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στην τριάδα του τελικού είναι η Μαριάννα Παινέση, η Ειρήνη Καζαριάν και η Εβελίνα Σκίτσκο. Και νικήτρια, σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, είναι τελικά... η Εβελίνα!

Η Μέγκι, μετά την αποχώρησή της από το GNTM απολαμβάνει τις χαρές της δημοσιότητας και δεν σταματά να υπογράφει αυτόγραφα στον κόσμο που τη συναντά.

Δείτε ακόμη: Ελένη Φουρέιρα: Τα... πέταξε όλα και "άναψε" φωτιές! Η καυτή φωτογραφία με εσώρουχα που προκαλεί εγκεφαλικά!

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τη «συνέλαβε» στους δρόμους της Γλυφάδας να κάνει τα πρώτα της χριστουγεννιάτικα ψώνια.

Αλλά επειδή ένα μοντέλο πρέπει πάνω από όλα να προσέχει την εμφάνισή του, η Μέγκι έκανε ένα δώρο αναζωογόνησης στον εαυτό της, με θεραπεία μασάζ στο Ying & Yang της Ορθούλας Παπαδάκου!

Δείτε τις φωτογραφίες:

TAGS