Φαίη Σκορδά: Σε σοκ η παρουσιάστρια!

Τι συνέβη;

Φαίη Σκορδά: Σε σοκ η παρουσιάστρια!

Σε κατάσταση σοκ!

Και η Φαίη Σκορδά και οποιαδήποτε άλλη παρουσιάστρια θα ήταν σε σοκ αν έβλεπε τα χειρότερα νούμερα στην εκπομπή της τα τελευταία τρία χρόνια. Διαβάστε παρακάτω...

Τα νούμερα τηλεθέασης που είδε σήμερα η Φαίη Σκορδά, για "Το Πρωινό", δεν ήταν έκπληξη μόνο για αυτήν, αλλά και για το κανάλι. Πρέπει να πάρουν την εκπομπή και να κάψουν την κόπια!!!

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 3/12: Δάκρυα και αίμα στα πρωινά! Μάχες μέχρι τέλος! Όλα τα νούμερα αναλυτικά...

Περισσότερο άσχημα η Φαίη Σκορδά στο πρωινό στην τηλεόραση του Ant1 δεν θα μπορούσε να έχει πάει. Με λίγα λόγια εχθές, η ομάδα της Φαίης Σκορδά στο πρωινό και η παρουσιάστρια βεβαίως πάνω απ’ όλους έκανε 14,2 στο δυναμικό κοινό. Προφανέστατα νωρίς το πρωί με το που είδε αυτά τα νούμερα η Φαίη θα ήταν σε σοκ!

Σκεφτείτε ότι τα νούμερα σε αυτούς ανθρώπους είναι πάρα πολύ σημαντικά. Οι τηλεθέασεις σου ανεβάζουν την ψυχολογία η σε ρίχνουν στα τάρταρα!

Δείτε ακόμη: Σμαράγδα Καρύδη: Δείτε το εντυπωσιακό σαλόνι του σπιτιού της!

ΑΝΤ1 :Πρωινό 14,2
ΣΤΑΡ: Στη φωλιά των Κου κου 17,3
ΟPEN: «Ευτυχείτε» 11,2
ALPHA : Happy day 18,4

Όπως παρατηρείτε, στο δυναμικό κοινό η Καραβάτου και ο Κατσούλης περνάνε με διαφορά το πρωινό της Φαίης Σκορδά. Ανεβαίνει σταθερά και καινούργιο με την εκπομπή της. Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνει η πανέμορφη παρουσιάστρια του Αnt1 στα νούμερα τηλεθέασης.