Ελένη Μενεγάκη: Την "τσακώσαμε" να κάνει τα χριστουγεννιάτικα ψώνια με τις κούκλες κόρες της!

Αποκλειστικές φωτογραφίες στο Youweekly.gr!

Ελένη Μενεγάκη: Την

Σε christmas mood βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη η οποία δεν χάνει ευκαιρία να βγαίνει για ψώνια.

Γιορτινές μέρες, αγαπημένη περίοδος για την Ελένη Μενεγάκη, όπως άλλωστε έχει πει πολλές φορές στο παρελθόν μιλώντας για τα Χριστούγεννα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κωστής Μαραβέγιας - Τόνια Σωτηροπούλου: Η εντυπωσιακή εμφάνιση του ζευγαριού! Δείτε που βρέθηκαν!

Φέτος μάλιστα έχει αποφασίσει να χαρίσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στους δικούς της ανθρώπους, κάτι που φαίνεται τόσο από το Σαββατοκύριακο που πέρασε στην Άνδρο με τον γιο της Άγγελο Λάτσιο και τον Μάκη Παντζόπουλο πριν από περίπου δύο εβδομάδες όσο και από την τελευταία της εξόρμηση στην Κηφισιά με τις δύο μεγαλύτερες κόρες της, τη 13χρονη Λάουρα και τη 10χρονη Βαλέρια.

Δείτε ακόμη: Χαρμόσυνα νέα για γνωστό Έλληνα! Έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς!

Όσοι συνάντησαν το παρεάκι είχαν να λένε πόσο ψήλωσε η πρώτη, που έχει φτάσει τη μητέρα της στο ύψος, αλλά και πόσο τής μοιάζει στα χαρακτηριστικά και στον σωματότυπο η δεύτερη.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Τα τρυφερά λόγια για την Λάουρα on air! «Πότε την είχα στη κοιλιά μου και τώρα πάμε παντού μαζί»! (Βίντεο)

Οι τρεις τους γύρισαν τα μαγαζιά της Κηφισιάς την περασμένη Παρασκευή, με την παρουσιάστρια του Alpha να ανανεώνει την γκαρνταρόμπα της και να παίρνει δώρα για τα κορίτσια της αλλά και για τον Άγγελο που την ίδια μέρα γιόρταζε τα γενέθλιά του!