Έλενα Ακρίτα: Το νέο μήνυμα στον Μάρκο Σεφερλή! «Αυτό και τέλος. Δεν θα επανέλθω...»!

Το τελευταίο σχόλιο στον Μάρκο Σεφερλή για την κόντρα τους!

Έλενα Ακρίτα: Το νέο μήνυμα στον Μάρκο Σεφερλή! «Αυτό και τέλος. Δεν θα επανέλθω...»!

Μεγάλος είναι ο ντόρος που έχει δημιουργηθεί μετά την ακύρωση της παράστασης «Ζητείται ψεύτης» με την Έλενα Ακρίτα να κατακεραυνώνει τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο ηθοποιός μέσα από την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» έδωσε την δική του απάντηση και αλήθεια σε όλους αυτούς που έσπευσαν να τον κατηγορήσουν. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η φωτογραφία που δεν τον κολάκευε καθόλου!

Παρά τα λόγια του Μάρκου Σεφερλή, η Έλενα Ακρίτα συνέχισε την επίθεση της στον ηθοποιός. Πολλά διάσημα ονόματα της Ελληνικής showbiz βρέθηκαν στο πλευρό του με υποστηρικτικά λόγια για τον κωμικό ηθοποιό.

Δείτε ακόμη: Τζένη Μπαλατσινού: Ποζάρει εντελώς άβαφη στην κρεβατοκάμαρα της

Με την Έλενα Ακρίτα να βλέπει τα όσα γίνονται πήρε πάλι θέση περί του θέματος, ωστόσο, όπως είπε τελευταία φορά. Στην ανάρτηση της στο facebook έγραψε:

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Άβαφη και πιο ατιμέλητη από ποτέ! Πού είναι το fashion icon;

«Το τελευταίο σχόλιό μου για την υπόθεση Σεφερλή και τέρμα ως εδώ. Ο Κώστας Γεωργουσόπουλος είναι 60 χρόνια δημοσιογράφος και κριτικός. Εγώ είμαι 40 χρόνια δημοσιογράφος και χρονογράφος. Επιμένω στην άποψή μου ότι τον 21ο αιώνα, ο χλευασμός των ευπαθών κοινωνικών ομάδων μόνο σάτιρα δεν είναι. Αυτό και τέλος. Δεν θα επανέλθω. Γύρω μας συμβαίνουν κοσμογονικά γεγονότα στην Ελλάδα, στην Γαλλία, σε όλο τον κόσμο, το παράκανα(με) νομίζω. Ευχαριστώ για την υπομονή σας» απαντώντας έτσι στον Κώστα Γεωργουσόπουλο ο οποίος πήρε το μέρος του Μάρκου Σεφερλή.