Βίκυ Καγιά: Τρελά γέλια και παιχνίδια! Οικογενειακή έξοδος με τις κόρες της σε κλίμα γιορτινό!

Πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ!

Βίκυ Καγιά: Τρελά γέλια και παιχνίδια! Οικογενειακή έξοδος με τις κόρες της σε κλίμα γιορτινό!

Μπορεί πρόσφατα η Βίκυ Καγιά να δήλωσε ότι «με απασχολεί πολύ έντονα που δεν κοιμάμαι, δεν έχω χρόνο να ησυχάσω», αναφερόμενη βεβαίως στο φουλ επαγγελματικό της πρόγραμμα φέτος τον χειμώνα, αλλά γίνονται και εξαιρέσεις…

Ειδικά όταν πρόκειται για την οικογένειά της, που είναι η πρώτη και η πιο μεγάλη αξία της ζωής της. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Baby boom! Πασίγνωστος ηθοποιός έγινε πατέρας!

Είναι το προσωπικό της λιμάνι, οι άνθρωποι που την κάνουν ευτυχισμένη. Έτσι λοιπόν μαζί με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά, την κόρη τους Μπιάνκα και τα δύο παιδιά του Ηλία από τον προηγούμενο γάμο του, τον Γιώργο και την Εριέττα, αποφάσισαν να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί πηγαίνοντας σινεμά το απόγευμα του Σαββάτου.

Δείτε ακόμη: ΣΚΑΙ: Τρέχουν και δεν φτάνουν στο κανάλι! Η κίνηση-ματ που θα εκτοξεύσει την τηλεθέαση!

Φυσικά, για να παρακολουθήσουν τη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων «Γκριντς» που εκείνη την ημέρα έκανε πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες, με τον Γιώργο Καπουτζίδη να δανείζει τη φωνή του στη μεταγλώττιση, ενσαρκώνοντας τον κεντρικό ήρωα.

Δείτε ακόμη: Βόμβα στα ΜΜΕ! Πουλήθηκε ο ΑΝΤ1!

Το θέμα της ταινίας είναι αμιγώς χριστουγεννιάτικο και η γνωστή παρουσιάστρια έγινε και εκείνη ξανά παιδί, παίζοντας μαζί με την Μπιάνκα και την Εριέττα στην ειδική χιονόμπαλα που είχε στηθεί έξω από την αίθουσα προβολής.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 04/12: Μεγάλες ανατροπές και συγκινήσεις! Ποιοι πρωταγωνίστησαν; Όλα τα νούμερα αναλυτικά...

Τα γέλια, το κέφι και τα παιχνίδια των κοριτσιών της οικογένειας που είχαν μπει σε κλίμα γιορτινό έκαναν εντύπωση σε όλους, τη στιγμή που τα αγόρια της παρέας φρόντισαν τις πιο... αντρικές δουλειές, δηλαδή να τσεκάρουν τις θέσεις και να αγοράσουν ποπ κορν και ζαχαρωτά για όλους.

Απών, λόγω ηλικίας, ήταν ο Κάρολος Ηλίας, ο μικρός γιος της Βίκυς και του Ηλία, ο οποίος έμεινε στο σπίτι με τη συντροφιά της μαμάς τής παρουσιάστριας.