Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: « Η Φωλιά των Κου - Κου δεν πηγαίνει καλά...»!

Η δήλωση που θα συζητηθεί!

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: « Η Φωλιά των Κου - Κου δεν πηγαίνει καλά...»!

Συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης στο περιοδικό People.

Το ζευγάρι μίλησε για την φετινή επιτυχία της εκπομπής «Στην φωλιά των κούκου», η οποία όπως διάφοροι λένε οφείλεται στο GNTM. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Το "καρφί" της Ραμόνας στην Μαγγίρα! - «Έλα πες εσύ στην άλλη που διαγωνίζεται ότι είναι basic,όταν αυτή είναι έτσι»!

Κατερίνα Καραβάτου: «Πάντα, όταν ένας σταθμός έχει γερά πρότζεκτ στο πρόγραμμα του, είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει και την πρωινή εκπομπή. Εννοείται πως το GNTM συνεισφέρει στη θεματολογία μας, από την άλλη όμως κι εμείς στηρίζουμε το συγκεκριμένο προϊόν. Η Φωλιά των Κου Κου δεν πηγαίνει καλά μόνο τη Δευτέρα και την Τρίτη, που προβάλλεται το GNTM, αλλά και τις υπόλοιπες μέρες»

Δείτε ακόμη: Υβόννη Μπόσνιακ: Θα εκπλαγείτε! Δείτε την κούκλα νονά της, είναι σαν αδερφές!

Κρατερός Κατσούλης: «Όλες οι εκπομπές και σε όλα τα κανάλια λειτουργούν με αυτό τον τρόπο. Η δική μας έχει φέτος πολλές καινοτομίες: τη συμμετοχή του κοινού μέσω ειδικής πλατφόρμας ώστε να μπορεί να πει τη γνώμη του σε θέματα της εκπομπής ή να συμμετάσχει σε ψηφοφορίες, όπως για παράδειγμα στην εβδομαδιαία ενότητα «Κου Κου Vision», τη μουσική μας αναμέτρηση όπου ο κόσμος ψηφίζει και συναποφασίζει για το ποιος θα κερδίσει. Υπάρχει επίσης η «Βίλα Αμαρτία», το σίριαλ που κάνουμε με τα υπόλοιπα παιδιά, όπως και οι «Κου Κου από Σπίτι», όπου άνθρωποι της διπλανής πόρτας λένε τη γνώμη τους για όλα όσα μας απασχολούν. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κανένας από μας δεν επαναπαύεται σε τίποτα. Όλοι μας κάνουμε κάτι που μας αρέσει και κάθε μέρα ψάχνουμε να βρούμε τρόπους νια να γίνει ακόμα καλύτερο»