Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριο μαλλιοτράβηγμα της Κορινθίου με follower στα social media! «Κατέβα από την σκάλα κοπελιά - Μοιάζεις με παταπούφα»!

Τα επικά σχόλια!

Άγριο μαλλιοτράβηγμα της Κορινθίου με follower στα social media! «Κατέβα από την σκάλα κοπελιά - Μοιάζεις με παταπούφα»!
News 06.12.2018 07:45

Η Μαρία Κορινθίου έβαψε τα μαλλιά της ξανθιά για την παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι» και πλέον έγινε και κούκλα!


Η κούκλα αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και η Μαρία Κορινθίου έχει ήδη δημοσιεύσει την πρώτη φωτογραφία στο Instagram. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 06 Δεκεμβρίου;

Η κούκλα θα κυκλοφoρήσεi από το νέο έτος και θα είναι ντυμένη με τα ρούχα της νέας ανοιξιάτικης κολεξιόν της ηθοποιού Maria Korinthioy Collection.

Ωστόσο με την ανάρτηση στο Instagram ήρθε και ένα επικό μαλλιοτράβηγμα της ηθοποιού με ακόλουθο της!


«Εντάξει είναι όμορφη κοπέλα, ok... Από εκεί και πέρα όχι και κούκλα, είπαμε... Έχει πολύ ομορφότερες και κορμάρες έλεος. Κατέβα από τη σκάλα κοπελιά», σχολίασε κάποια στο Instagram και η Μαρία Κορινθίου απάντησε: «Ας ήταν να το έκανες και εσύ και ας έλεγες όχι κοπελιά».

Δείτε ακόμη: Μεγάλη ανατροπή με νέα ιατροδικαστική έκθεση για την Ελένη Τοπαλούδη! «Τα χτυπήματα ήταν...»

Μάλιστα τα σχόλια χειροτέρεψαν: «Κρίμα που δεν έχεις καθρέφτη σπίτι σου... Από εκεί και πέρα συνήθως οι κούκλες είναι συνδυασμένες με την Barbie που είναι καλλίγραμμη. Η Πατατούφα είναι πιο κοντά στις αναλογίες σου», έγραψε η χρήστης του Instagram.

Η Μαρία Κορινθίου επέλεξε να μη δώσει συνέχεια, αλλά τα σχόλια έμειναν! Ιδού λοιπόν:

Share