Τρομερές αποκαλύψεις για την δολοφονία της φοιτήτριας: Με μίσος την χτυπούσαν παντού!

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία!

Τρομερές αποκαλύψεις για την δολοφονία της φοιτήτριας: Με μίσος την χτυπούσαν παντού!

Όσο περνάν οι μέρες νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας με βάση την υπόθεση δολοφονίας της νεαρής φοιτήτριας Ελένης που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Εξαιρετικά σοκαρίστηκα είναι όλα τα στοιχεία που περιλαμβάνει η ιατροδικαστική έκθεση για το θάνατο της κοπέλας σύμφωνα με πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ τα χτυπήματα που φέρει στο κορμί της η άτυχη φοιτήτρια είναι κυρίως ερασιτεχνικά. Διαβάστε παρακάτω...

Με λίγα λόγια δηλαδή τα δύο ανθρωπόμορφα κτήνη χτυπούσαν το κοριτσάκι όπου έβρισκαν με θυμό και μισός. Όπως όλα δείχνουν η αλήθεια θα λάμψει σε λίγες ημέρες στο σύνολο της.

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο:Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 06 Δεκεμβρίου!

Η ιατροδικαστική έκθεση που διενήργησε ο ιατροδικαστής Ρόδου κύριος Παναγιώτης Κοτρώτσος ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα χθες και βρίσκεται ήδη στα χέρια της ανακρίτριας

Ο ιατροδικαστής υποστηρίζει πως έχει όλες τις απαντήσεις για το τι ακριβώς συνέβη στην άτυχη Ελένη. Εντωμεταξύ η οικογένεια της Ελένης ζητεί άμεσα να γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος. Η Οικογένεια υποστηρίζει ότι έχουνε γίνει μια σειρά από παραλείψεις στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης της δολοφονίας της νεαρής φοιτήτριας.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 06 Δεκεμβρίου;

Οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία μέχρι την Παρασκευή προκειμένου να απολογηθούν με τον έναν εξ’αυτών να αρνείται κάθε του ανάμειξη στο φόνο της Ελένης και τον άλλο να εμφανίζει σύμφωνα με τους συνηγόρους της οικογένειας του θύματος αντιφατικές εκδοχές όσων συνέβησαν .

Ο Αλέξης Κούγιας το γραφείο το οποίο έχει αναλάβει την νομική αρωγή της οικογένειας Τοπαλούδη την Πέμπτη δηλαδή σήμερα θα μεταβεί στη Ρόδο για να ζητήσει ο ίδιος αναπαράσταση του τραγικού περιστατικού καθώς και κατά αντιπαράσταση εξέταση των δυο νεαρών .