Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κατερίνα Ζαρίφη: Συγκινεί με το μήνυμα για το νεκρό πατέρα της! «Σε ήθελα σήμερα εδώ...»

Ράγισε καρδιές με τα όσα είπε...

Κατερίνα Ζαρίφη: Συγκινεί με το μήνυμα για το νεκρό πατέρα της! «Σε ήθελα σήμερα εδώ...»
News 06.12.2018 10:57

Η Κατερίνα Ζαρίφη δημοσίευσε μία φωτογραφία του πατέρα της, ο οποίος πέθανε πριν πέντε χρόνια και έγραψε ένα συγκλονιστικό μήνυμα με αφορμή τη γιορτή του!


Το μήνυμα της Κατερίνας που πάντα χαρίζει γέλιο έκανε φυσικά εντύπωση αλλά και τον γύρο του διαδικτύου μέσα σε λίγες ώρες! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Elif: Η Αλιγέ ξέρει πως ο Νετζντέτ έχει απαγάγει την Ελίφ!

Η Κατερίνα συγκεκριμένα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Άλλη μια χρονιά ξημερώνει του Αϊ Νικόλα και θα σουν εδώ με τσιγάρο τσίπουρο και δερμάτινο μπουφάν. Αυτά σου άρεσαν. Πατέρα λείπεις κοντά 5 χρόνια και λείπεις με όλη την έννοια του όρου. Σου μοιάζω νομίζω σε πολλά. Χαίρομαι που μου το λένε. Αλλά σε ήθελα εδώ ρε πατέρα να κάνουμε ένα τσιγάρο να πιούμε ένα τσίπουρο και να μου πεις εσύ να σου πω και γω. Και ας μην έλεγες πολλά. Εμείς πάντα καταλαβαίναμε. Χρόνια πολλά στην ψυχή σου που είναι γύρω μας». Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Δείτε ακόμη: Δήμητρα Παπαδήμα πιο αφοπλιστική από ποτέ! «Σκασίλα μου αν το ξέρουν αλλά όταν δεν είμαι καλά στη σχέση μου... δεν είμαι πιστή»! (Βίντεο)

Share