Ελένη Τοπαλούδη: Οι πρώτες δηλώσεις του Κούγια για το έγκλημα! Πως και γιατί θα αναπαραστήσουν τη δολοφονία της; (Βίντεο)

To κλειδί για τους ενόχους βρίσκεται στην αναπαράσταση!

Ελένη Τοπαλούδη: Οι πρώτες δηλώσεις του Κούγια για το έγκλημα! Πως και γιατί θα αναπαραστήσουν τη δολοφονία της; (Βίντεο)

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, της φοιτήτριας από τη Ρόδο που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή.


Η οικογένεια της Ελένης, μέσω του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια εξήγησε γιατί θέλει να αναπαραστήσουν οι ειδικοί το έγκλημα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: «Το κορίτσι, η Ιωάννα Μπέλλα είναι μόνο για λύπηση»! Ποιος είπε την απίστευτη ατάκα; (Βίντεο)


«Ζητάμε να γίνει η αναπαράσταση για να ξεκαθαρίσει το έγκλημα. Ο ένας κατηγορούμενος ομολόγησε και μετά ζήτησε να ανασκευάσει τα όσα είπε, αυτό κάτι δείχνει... Επίσης είναι πολύ σημαντικό το να δούμε αν η Ελένη είχε ή όχι τις αισθήσεις της όταν την πέταξαν στη θάλασσα, αν είχε πάρει κάτι...

Δείτε ακόμη: Ελένη Τοπαλούδη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο! Το φιλί θανάτου με τον 19χρονο Αλβανό πριν φύγει από το σπίτι της!

Προφανώς αν πετάξεις στο νερό ένα άτομο που δεν έχει τις αισθήσεις του θα πεθάνει...»ανέφερε μεταξύ άλλων και τόνισε ότι η αναπαράσταση θα γίνει όταν ο ιατροδικαστής έχει βγάλει τις τοξικολογικές εξετάσεις της Ελένης αλλά και όταν οι κατηγορούμενοι καταθέσουν επίσημα. Δείτε το σχετικό βίντεο: