Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η επίθεση του Γιώργου Βάλαρη στην Έλενα Ακρίτα! - «Ούτε η ίδια υπήρξε πιστή στις πεποιθήσεις της»!

Οι δηλώσεις που θα συζητηθούν!

Η επίθεση του Γιώργου Βάλαρη στην Έλενα Ακρίτα! - «Ούτε η ίδια υπήρξε πιστή στις πεποιθήσεις της»!
News 06.12.2018 12:20

Ακόμη μια κόντρα ξεκινά να ξεσπά, αυτή την φορά ανάμεσα στην Έλενα Ακρίτα και τον Γιώργο Βάλαρη.

Ο Γιώργος Βάλαρης παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town και απάντησε στο σχόλιο που είχε κάνει η Έλενα Ακρίτα σχετικά με την παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες», αλλά και την κριτική της. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε νυφικό για δεύτερη φορά!

«Με ενόχλησε γιατί δεν δέχομαι κριτική από ανθρώπους που δεν έχουν δει την παράστασή μου και που χρησιμοποιούν το βήμα τους δημόσια για να κάνουν κακοπροαίρετη κριτική. Η ιστορία έδειξε πως το “Γοργόνες και Μάγκες” ήταν μια λαοφιλής παράσταση με πολλά βραβεία και μόνο trash δεν είναι.»

Δείτε ακόμη: Η ερώτηση της Μελέτη για την "φτιαγμένη" μύτη της Παπαγεωργίου και η απάντηση του Σκουλού! (Βίντεο)

Γιατί πιστεύετε ότι έχει υπάρξει αυτή η κριτική;

Δυστυχώς, υπάρχει ένας δηθενισμός στο θέατρο. Υπάρχουν διαχωρισμοί μεταξύ έντεχνου και λαϊκού. Για μένα υπάρχουν ποιοτικές και μη ποιοτικές παραστάσεις, σε όλους τους χώρους και σε όλα τα είδη. Αυτές είναι απόψεις που ειδικά καλλιεργημένοι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να έχουν. Δεν υπάρχει πνευματική ελίτ που να καθοδηγεί, υπάρχει ένα γενικότερο μαζικό συνονθύλευμα τάσεων, απόψεων και πεποιθήσεων. Και για να ολοκληρώσω για το θέμα που έχει προκύψει, ούτε η ίδια η Έλενα Ακρίτα υπήρξε πιστή στις πεποιθήσεις της απ’ ότι φαίνεται, καθώς κι εκείνη υπήρξε στο σανίδι και στην τηλεόραση σε εμπορικά λαϊκά θεάματα.

Share