"Oύτε η ίδια η 'Ελενα Ακρίτα υπήρξε πιστή στις πεποιθήσεις της απ' ό,τι φαίνεται, καθώς κι εκείνη..."

Ποιος "καρφώνει" την Έλενα Ακρίτα;

Έχει βάλει την υπογραφή του σε αρκετές αναβιώσεις ελληνικών ταινιών στο θέατρο.

Οι παραγωγές του μάλιστα χαρακτηρίζονται ως "μεγάλες" καθώς πρόκειται για ακριβές και ιδιαίτερα προσεγμένες. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έπαθε πανικό ο Μουτσινάς on air! Η έκπληξη που δέχθηκε από τους συνεργάτες του! (Βίντεο)

Ο Γιώργος Βάλαρης, απαντάει μέσω συνέντευξης που παραχώρησε σε όλους εκείνους που τον κατηγορούν ότι εκμεταλλεύεται κορυφαία ονόματα του παλιού ελληνικού κινηματογράφου όπως πχ. της Αλίκης Βουγιουκλάκη!

Ο σκηνοθέτης σε συνέντευξη του στο περιοδικό Down Town βάζει τα πράγματα στη θέση τους!

Τι απαντάει στον γιο της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχάηλ ο οποίος υποστήριξε μέσω ανάρτησης του στα social media ότι εκμεταλλεύεται την φήμη των γονιών του για να βγάλει λεφτά; "Οι γονείς του Γιάννη Παπαμιχαήλ είναι μυθικά πρόσωπα. Μοιραία, όταν πάει να αναβιώσει το σενάριο μιας ταινίας στην οποία είχαν πρωταγωνιστήσει, γίνεται αναφορά σε αυτούς, εμείς ουδέποτε χρησιμοποιήσαμε και ούτε έχουμε την ανάγκη να χρησιμοποιήσουμε τα ονόματα αυτών των μυθικών προσώπων για οποιοδήποτε κέρδος. Αυτό που προσπαθούμε να αναδείξουμε μέσα από μεγάλες παραγωγές είναι το μεγαλείο των έργων στα οποία πρωταγωνίστησαν" απαντάει ο Γιώργος Βάλαρης.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Παπαδόπουλος: Αποχώρησε από το σχήμα του λίγο πριν την πρεμιέρα λόγω του Νότη Σφακιανάκη!

Μετά τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, και η Έλενα Ακρίτα έριξε τα... πυρά της στον Γιώργο Βάλαρη αφού σε πρόσφατο post της χαρακτήρισε την παραγωγή σας Γοργόνες και Μάγκες "trash". "Με ενόχλησε γιατί δεν δέχομαι κριτική από ανθρώπους που δεν έχουν δει την παράσταση μου και που χρησιμοποιούν το βήμα τους δημόσια για να κάνουν κακοπροαίρετη κριτική. Η ιστορία έδειξε πως το Γοργόνες και Μάγκες ήταν μια λαοφιλής παράσταση με πολλά βραβεία και μόνο trash δεν είναι" λέει ο Γιώργος Βάλαρης και δίνει την δική του εκδοχή στο γιατί πιστεύει ότι υπάρχει αυτή η κριτική.

Δείτε ακόμη: Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ: Περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι;

"Δυστυχώς, υπάρχει ένας δηθενισμός στο θέατρο. Υπάρχουν διαχωρισμοί μεταξύ έντεχνου και λαϊκού. Για εμένα υπάρχουν ποιοτικές και μη ποιοτικές παραστάσεις! σε όλους τους χώρους και σε όλα τα είδη. Αυτές είναι απόψεις που ειδικά καλλιεργημένοι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να έχουν. Δεν υπάρχει πνευματική ελίτ που να καθοδηγεί, υπάρχει ένα γενικότερο μαζικό συνονθύλευμα τάσεων, απόψεων και πεποιθήσεων. Και για να ολοκληρώσω για το θέμα που έχει προκύψει, ούτε η ίδια η 'Ελενα Ακρίτα υπήρξε πιστή στις πεποιθήσεις της απ' ό,τι φαίνεται, καθώς κι εκείνη υπήρξε στο σανίδι και στην τηλεόραση σε εμπορικά λαϊκά θεάματα" ξεκαθαρίζει τα πράγματα ο Γιώργος Βάλαρης.