Γιάννης Αιβάζης: Τα μέτρα που θα λάβει μετά την επίθεση που δέχτηκε η Μαρία Κορινθίου!

Τα μέτρα ασφαλείας που θα πάρει μετά την επίθεση!

Γιάννης Αιβάζης: Τα μέτρα που θα λάβει μετά την επίθεση που δέχτηκε η Μαρία Κορινθίου!

Σε σοκ παραμένει η Μαρία Κορινθίου μετά την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από άγνωστο άντρα έξω από το σπίτι της.

Η ηθοποιός που για δεύτερη φορά δέχτηκε επίθεση έξω από το σπίτι της, ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι της συνέβη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μεταγραφή βόμβα! Πασίγνωστος παρουσιαστής του Epsilon... πήγε στην ΕΡΤ!

Στο περιοδικό People μίλησε στενή φίλη της Μαρία και αποκάλυψε «Μόλις την ακούμπησε ο κακοποιός, άρχισε να του φωνάζει “εξαφανίσου από μπροστά μου αυτή τη στιγμή”, με αποτέλεσμα εκείνος να φοβηθεί και να τρέξει μακριά. Αμέσως μπήκε πανικόβλητη στο σπίτι και μαζί με τον Γιάννη πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ψυχικού, όπου παρέμειναν μέχρι τις 3.00 το πρωί και κατέθεσαν μήνυση κατ’ αγνώστων».

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Η βραδινή έξοδος και η τσάντα για Όσκαρ κομψότητας...

Ενώ συνέχισε: «Προσπαθεί να καταλάβει αν το χθεσινό περιστατικό συνδέεται με παρόμοια σεξουαλική επίθεση που είχε δεχτεί πριν από εννέα μήνες, πάλι έξω από το σπίτι της. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για τον ίδιο άντρα, αφού θυμάται τα χαρακτηριστικά προσώπου του πρώτου. Σε ό,τι αφορά την αντίδραση του Γιάννη Αϊβάζη, της έκανε σαφές ότι δεν θα ξαναγυρίσει από το θέατρο χωρίς κάποια συνοδεία. Έχουν, επίσης, προγραμματίσει να τοποθετηθούν κι άλλες κάμερες έξω από το σπίτι από εταιρεία ασφάλειας».