Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

"Κάγκελο" η Βαλαβάνη με την δήλωση της Γερμανού! - «Κάνεις ένα τέτοιο «έγκλημα» για εμένα...»! (Βίντεο)

Δεν μπορούμε να την πιστέψει!

News 09.12.2018 15:19

Απόσπασμα από την εκπομπή «Στην φωλιά των κούκου» έδειξαν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού που αφορούσε την απιστία.

Με αφορμή αυτό το βίντεο η παρουσιάστρια είπε την δική της άποψη για την απιστία. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor Διαρροή: Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ που μπαίνει στο παιχνίδι!

«Αρχίζω να ανησυχώ για το μυαλό μου. Γιατί δεν θεωρούμαι ούτε και πολύ φρέσκο, ούτε πολύ παλιό. Περίπου κάπως έτσι τα έχω πει σε μια συνέντευξη και έπεσαν να με φάνε. Όχι έτσι, δηλαδή εκείνη να είναι φρόνιμη και εκείνος να κάνει ό,τι θέλει. Αλλά είχα πει ότι κάποια στιγμή, ενδεχομένως μετά από πολλά πολλά χρόνια σχέσης και μια απιστία στο τόσο δεν πειράζει. Αν είναι μια φορά. Αν είστε μαζί ρε παιδί μου 18 χρόνια… για το καλό της σχέσης, για να σωθεί η σχέση. Άμα σου γυαλίσει λίγο κάτι…».

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Μπήκε στο νεύμα των γιορτών και ντύθηκε... Αγιοβασιλίτσα!

Η Ευρυδίκη δεν μπορούσε να πιστέψει όσα άκουγε: «Μου κάνεις πλάκα τώρα και εσύ. Είσαι 20 χρόνια με έναν άνθρωπο και κάνεις ένα τέτοιο «έγκλημα» για εμένα. Και μετά από 20 και μετά από 5 δεν τον σέβεσαι τον άλλον. Τέλος. Για εμένα είναι Χ», ξεκαθάρισε στον αέρα.

«Ευρυδίκη μου άκου, δεν εννοώ καταρχάς να βλέπεις άλλον. Λέω είσαι μαζί με κάποιον, η σχέση σας είναι καταπληκτική, αγαπιέστε πολύ και κάποια στιγμή κάνει ένα στραβοπάτημα», υποστήριξε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε ακόμη: Nomads Spoiler: Δείτε τα πρώτα πλάνα από το αποψινό (9/12) αγώνισμα!

«Δεν με αγαπάει τότε. Δεν τυχαίνει παιδιά. Εγώ δεν συγχωρώ την απιστία», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αυτό που σε δένει με τον άλλον δεν είναι το πάθος, η καψούρα και η τρέλα. Είναι άλλα πράγματα. Είναι η συντροφικότητα που έχεις βρει, η βαθιά αγάπη. Και μπορεί αυτό που θα δεις σε κάποιον να μην έχει καμία σχέση με την αγάπη και τη συντροφικότητα, να είναι κάτι της στιγμής», απάντησε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Share