Στα δικαστήρια για χρέη ο Γρηγόρης Γκουντάρας! Τρομερές αποκαλύψεις...

Έσκασε τώρα!

Στα δικαστήρια για χρέη ο Γρηγόρης Γκουντάρας! Τρομερές αποκαλύψεις...

Στα δικαστήρια προσέφυγε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για χρέη ύψους 50.000 ευρώ!


Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso ο γνωστός παρουσιαστής αναγκάστηκε να ακολουθήσει την δικαστική οδό για να διεκδικήσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που δάνεισε πριν από οχτώ χρόνια στον θανόντα και το οποίο δεν πήρε ποτέ πίσω, αφού πέθανε. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τροχαίο σοκ για την Χριστίνα Παππά! Όσα δήλωσε για το περιστατικό! (Βίντεο)

Όπως αναφέρει η εφημερίδα μετά τον θάνατο του δανειζόμενου και μη έχοντας άλλον τρόπο να πάρει πίσω τα χρήματά του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας κατέθεσε σε βάρος του κληρονόμου του αγωγή, η οποία συζητήθηκε πριν από λίγες ημέρες ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Κλαψινού: «Όταν τα όρια ξεπερνιούνται...» - Διαψεύδει την σχέση της με τον Κιμούλη!

Όπως εξηγεί στο σχετικό δικόγραφο, η αρχική σύμβαση μεταξύ των δύο ανδρών αφορούσε «άτοκο δάνειο, ύψους 50.000 ευρώ για την εξασφάλιση του οποίου είχαν εκδοθεί δύο επιταγές εις διαταγήν μου, ενώ παράλληλα είχε συμφωνήσει στην εμπρόθεσμη και ολοκληρωτική αποπληρωμή του ως άνω κεφάλαίου, τόκους και έξοδα, καθώς και την εν συνόλω καλόπιστη εκπλήρωση της παροχής».

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Ποια εκπομπή σε επανάληψη έσβησε Ελλάδα έχεις ταλέντο και Bake off!

Όμως όπως αποκαλύπτει στην αγωγή του ο ενάγων παρουσιαστής, «ο δανειζόμενος δεν είχε ουδέποτε καταβάλει ούτε ένα ευρώ», προκειμένου να ικανοποιήσει την απαίτησή του.