Γιάννης Μπέζος: Αποκαλύπτει τα πάντα για την κόντρα του με την Ελένη Ράντου!

Για όλα μίλησε ο ηθοποιός!

Γιάννης Μπέζος: Αποκαλύπτει τα πάντα για την κόντρα του με την Ελένη Ράντου!

Για όλα μίλησε ο Γιάννης Μπέζος!

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος δεν φοβάται ποτέ, να δώσει απαντήσεις και πάντα μιλάει έξω από τα δόντια, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη, “Ooh la la”. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Υπάτιος Πατμάνογλου: Το bullying στους δημοσιογράφους και η έπαρση στον γάμο του!

Τι συμβαίνει τελικά με την κόντρα του που φέρεται να έχε ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνον και την Ελένη Ράντου, η οποία έχει δηλώσει ότι βαριέται και μόνο στην ιδέα να ανεβάσει μια ελληνική ταινία σε θεατρική παράσταση.

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Τα παπούτσια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις στο ρεβεγιόν 2018! Η δική μου πρόταση...»

Ο Γιάννης Μπέζος απάντησε στην Σάσα Σταμάτη: "Είναι μια προσωπική εκτίμηση. Πρώτη φορά το ακούω. Από σένα το ακούω αυτό. Όχι, τι κόντρα να έχω; Καμία κόντρα! Αυτό είναι μια προσωπική εκτίμηση. Η διάθεσή της και η καρδιά της δεν πάει προς τα εκεί. Είναι θεμιτό!", είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό με τον Μάρκο Σεφερλή.

Δείτε ακόμη: Βόμβα! Εστεμμένη καλλιστείων κατηγορείται για αποπλάνηση ενός 15χρονου!

Μάλιστα το όνομα του Γιάννη Μπέζου ακούστηκε και ως αντικαταστάτη. "Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε. Έγιναν προσπάθειες για αντικατάσταση, η εκτίμησή μου είναι ότι καλό θα ήταν να μην γίνει η παράσταση ή να κάνουν κάτι άλλο. Το ίδιο έργο με έναν άλλον άνθρωπο μετά από αυτή την αναστάτωση δεν νομίζω ότι θα έχει ενδιαφέρον" απάντησε ο Γιάννης Μπέζος.

Δείτε το βίντεο: