Αθηναΐς Νέγκα: "Με κούρασε όμως αφάνταστα με την αβεβαιότητα της και την αστάθεια της..."

Η ανάρτηση - κατάθεση ψυχής της δημοσιογράφου!

Αθηναΐς Νέγκα:

Η Αθηναΐδα Νέγκα είναι τρισευτυχισμένη καθώς ετοιμάζεται να περάσει τα πρώτα Χριστούγεννα με την μικρή της κόρη.

Η δημοσιογράφος μπήκε σε christmas mood, όπως οι περισσότεροι εκπρόσωποι της Ελληνικής showbiz, και στόλισε το σπίτι της. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Μιχάλης Μητρούσης: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του; Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο...

Φυσικά, μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται το Χριστουγεννιάτικο της δέντρο.

Δείτε ακόμη: Σάσα Σταμάτη: "Όταν είμαι μαζί του έχω την πλήρη ελευθερία να είμαι ο εαυτός του είναι ακομπλεξάριστος..." (βίντεο)

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Αθηναΐδα Νέγκα έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους "φίλους" της.

Δείτε ακόμη: Σοκ για πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό! Διέρρευσαν γυμνές της φωτογραφίες!

"Θα θυμάμαι αυτή τη χρονιά γιατί γεννήθηκε η μικρή μου κόρη. Με κούρασε όμως αφάνταστα με την αβεβαιότητά της και την αστάθειά της. Αν ήταν άνθρωπος το 2018, θα ήταν μέσα στην υστερία. Θα ζητήσω από τον Άγιο Βασίλη για όλους μας ένα 2019 στο οποίο θα μπορούμε να ελπίζουμε πως ότι χτίζουμε, δεν γκρεμίζεται", ανέφερε μεταξύ άλλων!

Δείτε την φωτογραφία:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Εορταστικό δενδρύλλιο 2018.θα θυμάμαι αυτή τη χρονιά γιατί γεννήθηκε η μικρή μου κόρη .με κούρασε όμως αφάνταστα με την αβεβαιότητα της και την αστάθεια της -αν ήταν άνθρωπος το 2018 θα ήταν μέσα στην υστερία κ την mental disorder .θα ζητήσω από τον Άγιο Βασίλη για όλους μας ένα 2019 στο οποίο να μπορούμε να ελπίζουμε πως επιτέλους ο τι χτίζουμε δεν θα γκρεμίζεται .η ελληνική κοινωνία φταίει κ θα συνεχίσει να φταίει -μην τα ρίχνετε άλλου .επιπροσθετως ειμαστε λιγότερο ψύχραιμοι από ποτε ,νομίζουμε πως δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε κ έχουμε γίνει ρηχότατοι ,όμως η μαγεία των εορτών δίνει την ελπίδα πως θα ξυπνήσουμε κ η Ελλάδα θα γίνει Ελβετία -μπορεί να γίνει :Ελβετία με τραπεζες ισχυρές ,ρευστότητα κ βαρετη καλορυθμισμένη καθημερινότητα και όλα αυτά .. με παραλίες και νησιά ,beach bar ,ξαπλωστρες .ποτε δεν ξέρεις..μην στοχεύετε χαμηλά πάντως. Μην απογοητευόμαστε .

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ athinaisnega στις

TAGS