Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Στόλισε το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο δέντρο! Θα πάθετε πλάκα... (βίντεο)

Το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Στόλισε το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο δέντρο! Θα πάθετε πλάκα... (βίντεο)

Σε christmas mood και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου!

Η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του My Style Rocks, στόλισε το σπίτι της και μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Μπόμπα: "Όσο πιο τρελός... τόσο πιο ταλέντο!!!" - Σε ποιον αναφέρεται η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη;

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη, αφού είναι τα πρώτα της Χριστούγεννα μετά τον γάμο της με τον αγαπημένο της Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Δείτε ακόμη: Nomads 2: Οι πρώτες αναρτήσεις Σήαρς - Παπαργυρόπουλου μετά την έξοδο τους από παιχνίδι!

Μπορεί οι δυο τους να συζούσαν αρκετό καιρό όμως το καλοκαίρι αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας σε μια εντυπωσιακή και παραμυθένια τελετή.

Δείτε ακόμη: The 2Night Show: Η εξομολόγηση του αμετανόητου εργένη Παύλου Ευαγγελόπουλου, η εντυπωσιακή Παναγιώταρου, η... "Μπουλίτσα" και ο... ξεσηκωτικός Τσαλίκης!

Η Αλεξάνδρα "ανέβασε" ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται το χριστουγεννιάτικο της δέντρο και μείναμε άφωνοι καθώς πρόκειται για το πιο όμορφο και σικάτο δέντρο που έχουμε δει μέχρι τώρα.

Δείτε το βίντεο: