Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ανδρέας Γεωργίου: Η απίστευτη αποκάλυψη για το «Τατουάζ» που δεν περιμέναμε!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια!

Ανδρέας Γεωργίου: Η απίστευτη αποκάλυψη για το «Τατουάζ» που δεν περιμέναμε!
News 11.12.2018 08:15

«Το Τατουάζ» είναι από τις σειρές που έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Σκίζει σε τηλεθέαση και είναι από τα μεγάλα χαρτιά του «Alpha». Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη:GNTM: Τα κλάματα της Εύης, η αγκαλιά με την Αμανατίδου και η αποχώρηση έκπληξη! (Βίντεο)

Ο Ανδρέας Γεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στο «Τηλέραμα» και μίλησε για την σειρά, αποκαλύπτοντας και μερικές λεπτομέρειες.

Πώς σας κάνει να νιώθετε αυτή η μεγάλη απήχηση που έχετε στον κόσμο;
«Ο κόσμος αισθάνομαι πως δικαιώνει και την ομάδα και τη σειρά. Το "Τατουάζ" έχει πολλή δουλειά και πολλές ώρες γυρισμάτων, όμως νομίζω πως το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Δεν εφησυχάζουμε σε τίποτα και θέλουμε να βγαίνουμε συνεχώς εκτός πλατό για εξωτερικά γυρίσματα και να μην κλεινόμαστε στους τέσσερις τοίχους. Φυσικά το πολύ καλό αποτέλεσμα έχει σχέση και με το σενάριο της Βάνας Δημητρίου».

Δείτε ακόμη: Η επιστροφή: Ο Λευτέρης για ακόμα μια φορά ελίσσεται και θολώνει τα νερά!

Υπάρχει αυτό που λέμε «μυστική συνταγή της επιτυχίας»;

«Νομίζω πως όχι, δεν υπάρχει τέτοια συνταγή. Για μια επιτυχημένη σειρά πολλά είναι που. παίζουν ρόλο. Πρέπει όλοι οι συντελεστές να "δέσουν" μεταξύ τους, να υπάρχει χημεία, το σωστό timing, το κανάλι...Είναι πολλοί οι παράγοντες μιας επιτυχίας».

Στις σειρές σας, εκτός από το ερωτικό - κοινωνικό στοιχείο, έχετε έντονο και το αστυνομικό. Αυτό το κάνετε για να κεντρίζετε και το ενδιαφέρον μεγαλύτερου μέρους του κοινού, εκείνων που συνήθως δεν βλέπουν τις κοινωνικές σειρές;

«Το αστυνομικό στοιχείο είναι σε αυτή τη φάση της ιστορίας μας πολύ αναπτυγμένο. Θεωρώ πως είναι και το είδος της εποχής. Υπάρχουν πολλές αστυνομικές σειρές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το αστυνομικό στόρι αρέσει στον κόσμο και έχουμε σκοπό να το εξελίξουμε».

Δείτε ακόμη: Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μαρίνα συναντά τον Κωστή για να μάθει αν το παιδί της Σοφίας είναι πράγματι του Γιώργου!

Τι να περιμένουν να δουν οι τηλεθεατές να συμβαίνει στον χαρακτήρα του Νικόλα;
«Βρισκόμαστε μόλις 20-30 επεισόδια μπροστά από αυτό που μεταδίδεται στην τηλεόραση, οπότε δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά. Θα δείτε τον Νικόλα να "τρέχει" υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τη δημοσιογραφική του έρευνα, να κυνηγά τα αποκλειστικά του ρεπορτάζ και να βοηθά την αστυνομία στην υπόθεση παιδεραστίας που βρίσκεται σε εξέλιξη».

Οι τηλεθεατές θέλουν να δουν το «Τατουάζ» να συνεχίζεται και για τρίτη σεζόν. Πόσο πιθανό όμως είναι αυτό να συμβεί;

Ο Αντρέας Γεωργίου εξηγεί: «Είναι πολύ νωρίς να το πούμε αυτό, όμως πιστεύω πως σίγουρα μπορεί να πάει και για μια τρίτη σεζόν. Το "Τατουάζ" αντέχει ακόμα μία χρονιά»

Share